Nazan Öncel eşi Akşit Togay'ı vefatının yıl dönümünde duygusal sözlerle andı

1973–1985 yılları arasında Salih Öncel ile evli olan ve bu evlilikten Serkan Öncel adında bir oğlu bulunan şarkıcı Nazan Öncel, 2017 yılında peş peşe iki büyük acı yaşamıştı. 12 yıl evli kaldığı eski eşi Salih Öncel’i 2017 yılının Mayıs ayında kaybeden Nazan Öncel, bu acı olaydan 6 gün sonra da ikinci evliliğini yaptığı eşi Akşit Togay'ı kaybetmişti. Nazan Öncel eşini vefatının yıl dönümünde sosyal medyada yaptığı paylaşımla andı.

66 yaşındaki şarkıcı ve söz yazarı Nazan Öncel, eşi Akşit Togay'ı vefatının yıl dönümünde sosyal medya hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımla andı.

Nazan Öncel eşi Akşit Togay'ı vefatının yıl dönümünde duygusal sözlerle andı


'Aşkım Baksana Bana', 'Erkekler de Yanar', 'Gitme Kal Bu Şehirde', 'Gidelim Buralardan', 'Geceler Kara Tren' gibi şarkılara imzasını atan Nazan Öncel, 2017 yılının Mayıs ayında kaybettiği eşi Akşit Togay'ı vefatının 5. yıl dönümünde unutmadı. Nazan Öncel kalp krizi sonucu hayatını kaybeden eşini vefatının 5. yıl dönümünde sosyal medya hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımla andı.


''KALBİMİZDESİN AKŞİT''

Akşit Togay ile fotoğraflarından oluşan kısa bir videosunu Instagram hesabından yayınlayan Nazan Öncel paylaşımına şu notu düştü:


''Böyle üstün olan insanı her daim sevgiyle saygıyla hatırlar, dört odalı kalbimizin baş köşesine koyarız. Gittiğin ilk günden beri her yere seni de götürüyoruz. Sensiz adım atmıyoruz; konserden, tatile kadar her yerde beraberiz. Dünyanın bütün dertlerine göğüs germeye çalışırken elimizi temiz tutmaya çalışıyor, birlikte ağlayıp, birlikte gülüyoruz.
Kalbimizdesin Akşit.''
 Nazan Öncel eşi Akşit Togay'ı vefatının yıl dönümünde duygusal sözlerle andı - Resim : 2


Yıllar önce Pınar Güvenel ile nikah masasına oturan Akşit Togay, boşandıktan sonra baldızı Nazan Öncel ile evlenmişti.

Akşit Togay, Öncel ile olan evliliğini yıllar sonra katıldığı televizyon programında anlatmıştı: "Eşimden boşandıktan tam on bir yıl sonra çocukları düşünerek ortak kazanımlarımızı birleştirmek istediğimiz için sadece kağıt üzerinde kalan bir nikâh söz konusu olmuş, o da orada kalmıştır. O günden sonra ben de, Nazan Öncel de birbirimizden bağımsız olarak hayatlarını yaşamış insanlarız. Kendisinin yıllardan beri menajerliğini yaptığım, işiyle ilgili her konuda söz sahibi olduğum için gerektiğinde yan yan geliyor ve hayatlarımızı böyle sürdürüyoruz."

Nazan Öncel eşi Akşit Togay'ı vefatının yıl dönümünde duygusal sözlerle andı ile ilgili etiketler akşit togay Nazan Öncel
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.