Naz Mila evlendi mi? Kiminle evlendi? İşte nikah görüntüsü

Naz Mila evlendi mi? Paylaştığı cesur fotoğrafları ile dikkat çeken Naz Mila evlendi. Bir süredir birlikte olduğu sevgilisi ile evlenen Naz Mila,nikah fotoğrafını sosyal medyada paylaştı. Peki Naz Mila kiminle evlendi? Detaylar haberimizde...

Naz Mila evlendi mi? Katıldığı izdivaç programı ve paylaşımları ile adından söz ettiren Naz Mila dünya evine girdi. Mila, evlendiğini sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Peki Naz Mila kiminle evlendi? Eşi kimdir? Detaylar haberimizde...

Naz Mila evlendi mi? Kiminle evlendi?  İşte nikah görüntüsü

Katıldığı izdivaç programındaki yaptıklarıyla, açıklamalarıyla ve sosyal medya hesabı İnstagram’dan paylaştığı cesur fotoğraflarla adından söz ettiren gelin adayı Naz Mila sonunda muradına erdi.

Instagram hesabından bir paylaşımda bulunan Naz Mila şunları yazdı: “Evet evlenemezsin dediler evlendim. Hem de beni çok güzel seven bana özel hissettiren her istediğimi tek kelimemle önüme sunan en önemlisi de benim sevdiğim adamla çok mutluyum senin gibi bir eşe sahip olduğum için”

SEVGİLİSİYLE PAYLAŞIMDA BULUNMUŞTU

Naz Mila, Instagram hesabından adının Gürkan olduğu öğrenilen sevgilisiyle birlikte fotoğraflarını takipçileriyle paylaşmıştı.

Naz Mila paylaştığı fotoğraflara, “Aşkım” notunu eklemişti. Naz Mila’nın fotoğrafını kendi sosyal medya hesabından paylaşan bir takipçisi, “Yakışmışsınız” yorumunu yapmıştı.

NAZ MİLA KİMDİR?

Naz Mila aslen Azerbaycanlı, 1992 yılında dünyaya gelen genç kız adını ilk olarak izdivaç programında duyurdu. Zuhal Topal'ın sunduğu 'Evleneceksen Gel' isimli evlendirme programına katılan Naz Mila kısa sürede cesur fotoğraflarıyla gündeme oturdu.

Bir dönem ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu'nun kardeşi Hüseyin Ağaoğlu ile birlikte görüntülenen Naz Mila akıllara Ağaoğlu'na gelin mi gidiyor sorusunu getirdi. Naz Mila geçmişte bir evlilik yaşamıştı. Boşanan genç kadının bu evlilikten Milana isimli bir kızı bulunuyor.

 

Naz Mila evlendi mi? Kiminle evlendi? İşte nikah görüntüsü ile ilgili etiketler Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.