Naz Elmas'tan gazetecilere sert çıkış "Ben öpüşürken..."

Bebek’te bir kafede sevgilisiyle öpüşürken kameralara yakalanan Naz Elmas sinirlendi.

Naz Elmas, önceki gün yeni sevgilisi Cem Bozer ile Bebek Happly Ever After’da yemek yedi. Uzun süre mekanda oturan ikili, çevresindeki meraklı bakışlara aldırış etmeden defalarca öpüştü. Kendisini görüntüleyen muhabirleri fark eden Elmas, öfkelendi. Fotoğrafların silinmesini isteyen oyuncu muhabirlere “Siz benden izin almadan beni nasıl çekersiniz. Ben sevgilimle öpüşürken beni çekmenizi istemiyorum. Bundan sonra benden izin almadan fotoğrafımı çekmeyeceksiniz” diye bağırdıktan sonra sevgilisinin yanına geri döndü.

NAZ ELMAS KİMDİR?

16 Haziran 1983 İstanbul doğumlu olan Naz Elmas, üniversite son sınıfta okurken, Haziran Gecesi adlı dizide Özcan Deniz’in sevgilisi Havin’i canlandırdı. Daha sonra G.O.R.A filminde konuk oyunculuk yaparak, Erşan Kuneri’nin sekreterini oynadı.
Candan Öte adlı dizide Gülen rolünü canlandıran Naz Elmas 2007 yılında El Gibi adlı dizide rol aldı. Çeşitli reklamlarda da boy gösteren Naz Elmas, Doktorlar dizisinde “Eylül” karakterine hayat vermiştir.
2011 yılında Star TV’de yayınlanan Ay Tutulması adlı diziyle oyunculuğa devam eden Naz Elmas, daha sonra Star TV’de yayınlanan Bir Ömür Yetmez adlı dizide “Melek” karakterini canlandırdı.
2012 yılında Show TV’de yayınlanan Ustura Kemal dizisinde, 2013 yılında Güzel Çirkin dizisinde ve 2014 yılında Filinta (Bir Osmanlı Polisiyesi) dizisinde yer aldı.

Naz Elmas'tan gazetecilere sert çıkış "Ben öpüşürken..." ile ilgili etiketler Naz Elmas öfke
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.