Naz Elmas'tan eski eşi Erol Özmandıracı'nın eski sevgilisi Merve Nur Başbuğ'un 'tehdit' iddialarına yanıt

İş insanı Erol Özmandıracı'nın eski sevgilisi Merve Nur Başbuğ, kendisini tehdit ettiği ve evini bastığı iddiasıyla Erol Özmandıracı'nın eski eşi olan oyuncu Naz Elmas'tan şikayetçi olmuştu. Eski eşler Erol Özmandıracı ve Naz Elmas yaptıkları ortak açıklama ile iddiaları yalanladılar.

15 Aralık 2019'da evlenen oyuncu Naz Elmas ile iş insanı Erol Özmandıracı geçtiğimiz Haziran ayında boşanmışlardı. Naz Elmas, eski eşi Erol Özmandıracı'nın eski sevgilisi Merve Nur Başbuğ'un ortaya attığı iddialarla gündeme geldi.


Merve Nur Başbuğ, mahkemeye başvurarak eski sevgilisi Erol Özmandıracı'nın eski eşi Naz Elmas'ın geçtiğimiz Mart ayında oturduğu siteyi bastığını iddia etti. Merve Nur Başbuğ ayrıca mahkemeye verdiği dilekçede Naz Elmas'ın kendisini köpeklerini üzerine salmakla suçladığını ancak bu iddianın tamamen hayal ürünü olduğunu belirtti. Güvenlik kamerasının kayıtlarını mahkemeye delil olarak sunan Başbuğ, "Asıl Naz Elmas'ın kendisi benim oturduğum siteyi bastı, bana tehditler yağdırdı. Köpeklerimi üzerine salmadım çünkü o geldiğinde ben köpeklerimi gezdiriyordum" ifadelerini kullandı.

ESKİ EŞİYLE ORTAK AÇIKLAMA YAYINLADI

Merve Nur Başbuğ'un şikayetçi olduğu Naz Elmas'tan hakkındaki iddialara yanıt ise gecikmedi. Naz Elmas ile eski eşi Erol Özmandıracı avukatları aracılığıyla ortak bir açıklama yayınladı.

Naz Elmas'tan Merve Nur Başbuğ'un 'tehdit' iddialarına yanıt

Naz Elmas sosyal medya hesabından ''Eski eşimin Avukatı Sibel Engin Hanım tarafından hazırlanmıştır…Bilgilerinize… Tüm Basına ve Kamuoyuna duyurulur.'' notuyla ortak açıklamayı yayınladı.

İşte Erol Özmandıracı ve Naz Elmas'ın avukat aracılığıyla yaptıkları o açıklama:

Naz Elmas'tan eski eşi Erol Özmandıracı'nın eski sevgilisi Merve Nur Başbuğ'un 'tehdit' iddialarına yanıt - Resim : 3

 

ESKİ SEVGİLİLER DE DAVALIK OLMUŞTU

Öte yandan, Merve Nur Başbuğ çocuğunun babası Özmandıracı’ya kızıyla kişisel ilişki kurması için dava açmış, ardından işadamının şahsına yönelik ithamlarda bulunduğunu öne sürerek savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Erol Özmandıracı da bunun üzerine Merve Nur Başbuğ’dan korunmak için mahkemeye başvurmuştu.

 

Naz Elmas'tan eski eşi Erol Özmandıracı'nın eski sevgilisi Merve Nur Başbuğ'un 'tehdit' iddialarına yanıt ile ilgili etiketler Naz Elmas Erol Özmandıracı Merve Nur Başbuğ dava soruşturma mahkeme
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.