Naz Elmas kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

Televizyon reklamlarından ve dizilerden tanıdığımız güzel oyuncu Naz Elmas, uzun bir aranın ardından ekranlara geri dönüyor. Peki, Elmas hangi dizide rol alacak? Naz Elmas kimdir? Detaylar haberimizde...

Televizyon ekranlarından tanıdığımız,güzel oyuncu Naz Elmas, uzun bir süreden sonra ekranlara çıkmaya hazırlanıyor. Elmas, ATV'nin çok sevilen ve reyting rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a dahil oldu. Güzel oyuncu uzun zamandır ekranlarda yoktu,Elmas'ın diziye renk katacağı konuşuluyor. Peki, Naz Elmas kimdir? Detaylar haberimizde...

Naz Elmas kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

NAZ ELMAS KİMDİR?

Naz Elmas, 16 Haziran 1983, İstanbul, Türk sinema, televizyon ve tiyatro oyuncusudur. Elmas, 16 Haziran 1983'te İstanbul'da doğdu. İlköğrenimini 50. Yıl Cumhuriyet'te okudu. Liseyi ise yabancı dil eğitimi veren Özel Kalamış Lisesi'nde okudu.Üniversite son sınıfta okurken, Haziran Gecesi adlı dizide Özcan Deniz'in sevgilisi Havin'i canlandırdı. G.O.R.A filminde konuk oyunculuk yaparak, Erşan Kuneri'nin sekreterini canlandırdı. Sonrasında Candan Öte adlı dizide Gülen rolünü canlandırdı. 

2007 yılında El Gibi adlı dizide oynamıştır. Televizyon reklamlarında da oyunculuk sergileyen Naz Elmas, Garanti Bankası'nın Mortgage Uzmanı adlı reklamında rol almıştır. Doktorlar dizisinde "Eylül" Karakterini canlandırmıştır. Oyuncunun birçok usta oyuncuyla oynadığı Nefes dizisi 21 Kasım 2009 tarihi itibarıyla yayından kaldırıldı. 2011 yılında Star TV'de yayınlanan Ay Tutulması adlı diziyle oyunculuk kariyerine devam eden oyuncu, bu dizinin finali ile birlikte yine Star TV'de yayınlanan Bir Ömür Yetmez adlı dizide "Melek" karakterini oynadı. 2012 yılında 4 Eylül ile 8 Aralık arasında Show Tv'de yayınlanan Ustura Kemal dizisinde Rum kızı Angeli karakterini canlandırdı. 14 bölüm yayınlanan dizi yayından kaldırıldı.2013 yılında 1 Temmuz ile 23 Eylül arasında Kanal D'de yayınlanan Güzel Çirkin dizisinde oynadı. 13. bölümün ardından dizi yayından kaldırıldı. 2014 yılında çekilmekte olan Stajyer Mafya filminde oynayacaktır. 2014 sonbaharında TRT 1'de başlamış olan Filinta (Bir Osmanlı Polisiyesi) dizisinde yer aldı. Naz Elmas, EDHO ile birlikte yeniden yükselişe geçmeye hazırlanıyor.

 

 
Naz Elmas kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor? ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.