Naz Elmas bakın kiminle evleniyor!

52 yaşındaki ünlü iş adamı Erol Özmandıracı ile Ceylin Altunç anlaşmalı olarak boşandı. Özmandıracı'nın bir yıldan beri ilişkisi olduğu Naz Elmas'ın annesi ve kayınvalidesinin tanıştığı fotoğrafı, sosyal medya hesabından paylaşarak ilişkilerinin nikah masasına doğru ilerlediği sinyallerini verdi.

52 yaşındaki iş adamı Erol Özmandıracı, yoga öğretmeni eşi Ceylan Altunç ile anlaşarak avukatı aracılığıyla, Beykoz Aile mahkemesi'ne geçtiğimiz hafta boşanma davası açmıştı. Çiftin boşanma davası, bugün Beykoz Aile Mahkemesi'nde görüldü.

Naz Elmas bakın kiminle evleniyor!

"BOŞANMAK İSTİYORUZ"

Taraflar, mahkemeye boşanma protokolü sunarak ayrılmak istediklerini belirtti. Hakimin sulh teklifini reddeden çift, "Boşanma konusunda ısrarlıyız. Bu bakımdan mahkemeden psikolojik, pedagojik ve sosyolojik yardım istemiyoruz." dedi. Taraflar birbirinden tazminat ve nafaka talebinde bulunmadı.

Naz Elmas bakın kiminle evleniyor! - Resim : 2

NAZ'LA EVLENECEK

Erol Özmandıracı'nın sevgilisi Naz Elmas'ın geçtiğimiz günlerde doğum günüydü ve evlilik hazırlığında olduğu iddia edilen Özmandıracı ile Elmas ikilisi doğum gününü aileleriyle kutladı.

Naz Elmas bakın kiminle evleniyor! - Resim : 3

Naz Elmas, kendi doğum gününde annesi Meral Elmas ile kayınvalidesi Eti Özmandıracı'yı tanıştırdı. Ünlü oyuncunun doğum gününden kareleri sevgilisi Erol Özmandıracı sosyal medya hesabından; "Sevgilim Nazom’un doğum gününü ailecek kutladık. İyi ki doğdun Nazommm, iyi ki girdin hayatıma. En güzel yaşına hoş geldin. Seni seviyorum" notuyla paylaştı.

İddialara göre ikilinin ilişkileri nikah masasına doğru ilerliyor.

Naz Elmas bakın kiminle evleniyor! - Resim : 4

Naz Elmas bakın kiminle evleniyor! ile ilgili etiketler Naz Elmas
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.