Navigasyon mağduru kamyon 3 gün boyunca uçurumda asılı kaldı!

Çin'in Changzhi kentinde navigasyonun yönlendirmesiyle dar yola giren kamyon, durumu fark edince geri geri gitmeye çalıştı. Kamyon kontrolden çıkarak uçurumun kenarında 3 gün boyunca asılı kaldı. Sürücü ve bir yolcu aracı terk etmeyi sağ salim başardı.

Çin'in Shanxi eyaletine bağlı Changzhi kentinde bir kamyon şoförü, navigasyon cihazı yüzünden ölümle burun buruna geldi.

GERİ DÖNMEK İSTERKEN...

Geçtiğimiz 1 Ocak'ta navigasyonun yönlendirmesiyle sarp kayalıklar arasındaki dar yola girdiğini fark eden kamyon şoförü, geri manevra yaparken uçurum kenarında asılı kaldı.

'AĞIR VASITALARA ÖZEL NAVİGASYON AYARLANMIYOR'

Şoför ve araçta bulunan diğer yolcu kamyondan çıkmayı başardı. Aracını kurtarmak için yardım çağıran şoför, navigasyon uygulamasının ağır vasıtalara uygun rotalara ayarlanmadığını söyledi.

Uçurum kenarında asılı kalan kamyon 3 gün sonra 3 iş makinesiyle kurtarılırken, Pingshun ilçe polisi dar güzergahın ağır vasıtalar için uygun olmadığını belirtti.

Navigasyon mağduru kamyon 3 gün boyunca uçurumda asılı kaldı! ile ilgili etiketler Çin kamyon uçurum asılı kaldı navigasyon

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.