Nauert: Mutlaka onların elde ettikleri bulgulara bakacağız...

ABD Dışişleri Sözcüsü Heather Nauert, Doğu Guta’da kimyasal saldırı şüphesinin ardından önemli açıklamalarda bulundu. "Koordineli bir tepki üzerinde çalışıyoruz." diyen Nauert, "Kimyasal Silahları Önleme Örgütü bölgeye gitti. Kimyasal silahların tespiti konusunda altın standarda sahipler. Dolayısıyla mutlaka onların elde ettikleri bulgulara bakacağız." diye konuştu.

Hürriyet'in haberine göre; ABD Dışişleri Sözcüsü Heather Nauert konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

''Başkan Trump, İngiltere Başbakanı May ve Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile görüştü. Bakan Yardımcısı Sullivan iki kez İngiliz Dışişleri Bakanı Boris Johson ile görüştü. Koordineli bir tepki üzerinde çalışıyoruz.

Kimyasal Silahları Önleme Örgütü bölgeye gitti. Kimyasal silahların tespiti konusunda altın standarda sahipler. Dolayısıyla mutlaka onların elde ettikleri bulgulara bakacağız.

Ancak öte yandan ABD’nin bu konuda kendi mekanizmaları ve istihbarat çalışmaları da var.

Beyaz Saray’ın açıklayacağı kararın önüne geçmek istemem.''

Nauert: Mutlaka onların elde ettikleri bulgulara bakacağız... ile ilgili etiketler ABD Suriye nauert
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.