Naturelgaz halka arz ne zaman? Naturelgaz hisse satış fiyatı ne?

Halka arzı onaylanan Naturelgaz halka arz başvurusu yapmak isteyenler araştırmaya başladı. Naturelgaz halka arz 2021 senesinde ne zaman halka arz edilecek detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz Şubat ayında halka arz için SPK’ya başvurduğu bilinen Naturelgaz’ın halka arz talebi onaylandı. Sermaye Piyasası Kurulu tarafından, Naturelgaz'ın pay başına 8,50 liradan halka arzı belirlendi. Naturelgaz’ın 2020 yılında 173,4 milyon metreküp doğalgaz dağıtımı gerçekleştirerek yüzde 25 pazar payıyla lider konumunu güçlendiği daha önceden açıklanmıştı. Naturelgaz halka arz hissesi almak isteyenler için detaylar haberimizde.

Gelecek planı olarak Naturelgaz, orta vadeli büyüme planları kapsamında, altyapısı gelişmemiş, ancak özellikle elektrik üretimi ve sanayi için taşımalı doğalgaz ihtiyacı bulunan Sahra Altı Afrika ülkelerine faaliyet alanını genişletmeyi hedeflediği bilinmektedir. Naturelgaz halka arz başvurusu nasıl yapılır? Naturelgaz halka arz 2021

Naturelgaz halka arz ne zaman? Naturelgaz hisse satış fiyatı ne?

Naturelgaz halka arz ne zaman?

Naturelgaz halka arz işlemlerinin tam olarak ne zaman başlayacağı henüz belli değil. Hisse kodu fa henüz paylaşılmamıştır.

Naturelgaz hisse satış fiyatı ne?

SPK tarafından onaylanmış olan halka arz sürecinde ek satışla birlikte toplam %16.97 hissenin halka arz başvurusu onaylandı. Açıklanan bilgilere göre halka arzda pay satış fiyatı 8.50 liradır. Dağıtımın oransal olması beklenmektedir.

Naturelgaz halka arz ne zaman? Naturelgaz hisse satış fiyatı ne? ile ilgili etiketler Naturelgaz halka arz hisse fiyatı ne kadar ne zaman
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.