NATO, Türkiye'yi işgale mi hazırlanıyor?

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül'den NATO uyarısı

DEAŞ’ın elindeki Rakka’ya operasyon yapılacağı bahanesiyle PKK/PYD’ye ağır silah yağdıran ABD, terör örgütünün sınırdaki tehditlerine karşı ‘Türkiye’yi koruyacakları’ güvencesini verdi.

ABD Savunma Bakanı Türkiye'nin rahatsılığını dile getirmesi üzerine, "Koalisyon ortağımız Türkiye'nin güvenlik kaygılarının fazlasıyla farkındayız. Türkiye hükümetine ve halkına şu konularda güvence vermek isteriz: ABD, NATO müttefikini koruma ve yeni güvenlik risklerinin önünde geçme taahhüdünde bulunmaktadır" ifadelerini kullandı.

Ancak Türkiye bu güvenceye sıcak bakmıyor, yetkililer; “İlle de bu silahların verilmesinde ısrarcılarsa ve bu silahların Türkiye’ye yönelmeyeceğine yönelik verdikleri güvencelerde samimilerse, YPG’ye verilen silahların miktarı, cinsi ve seri numaralarını paylaşmalılar. Bunun dışındaki güvenceler kabul edilemez” diyor.

url

NATO TÜRKİYE'Yİ İŞGALE Mİ HAZIRLANIYOR?

Suriye sırında yaşanan sıcak gelişmeler hakkında uzun süredir dikkat çeken tespitlerde bulunan Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül ise katıldığı televizyon programında önemli uyarılar yaptı.

Türkiye'nin kurtulmaya çalıştığı vesayet sisteminin ana eksenini NATO'nun oluşturduğunu belirten Karagül şöyle konuştu;

"Vesayet NATO üzerinden devam ediyor, NATO vesayeti devam ediyor. NATO terörle mücadelede Türkiye'ye hiç yardım yapmadı, gizli gizli terör örgütlerine destek verdi! PKK'ya destek verdi! Senin NATO'n şimdi PYD'ye (Amerika) destek veriyor. NATO ülkeleri de bu işin içerisinde ve sana karşı bir harita uyguluyorlar.

Sen açık açık silah veriyorsun sonra diyorsun ki: 'Biz Türkiye'yi koruyacağız.'

Türkiye'nin sınırlarını NATO'ya emanet etmek ne demek biliyor musunuz... Türkiye'nin çok hızlı bir şekilde NATO vesayetinden çıkması lazım. Türkiye'nin sınırlarını NATO'ya emanet etmek o sınırlardan Türkiye'ye müdahale edilecek demektir."

ABD'nin PYD'yi silahlandırdığını ve bunun ikinci aşamasının NATO üzerinden gelebileceğini vurgulayan İbrahim Karagül, "FETÖ'cüler 'NATO Türkiye'ye müdahale etmeli' diye yaygara yapıyorlardı! Var olan bir niyeti biliyorlar... Bugünlerde yine o dillendirilmeye başlandı. Bundan sonra Türkiye'ye NATO müdahalesi demek, işgallerle olacaktır. Bunları bir yere yazın." diye konuştu. / SuperHaber

NATO, Türkiye'yi işgale mi hazırlanıyor? ile ilgili etiketler İbrahim Karagül NATO
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.