NATO: Son derece başarılı Türk pilotlarımız için çok da yakın sayılmaz

NATO'nun İtalya'daki komutanlığı Türk pilotlara övgüler yağdırdı. İtalya'daki Napoli Müttefik Müşterek Kuvvet Komutanlığı'ndan yapılan paylaşımda Baltık'ta hava polisliği yapan pilotların olağanüstü başarısı vurgulandı ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne teşekkür edildi.

İtalyan NATO birlikleri, Türk askerlerinin ve F-16 pilotlarının üstün performansından dolayı Türk Silahlı Kuvvetleri'ne teşekkür ettiği bir resim paylaştı.

Napoli Müttefik Müşterek Kuvvet Komutanlığı, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile Türklere övgülerde bulundu ve teşekkür etti.

'SIKI ÇALIŞMA VE ÖZVERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ'

Kara ve hava ekiplerine ayrı ayrı hitap edildiği paylaşımlarda şu ifadeler yer aldı:

'Müttefikimiz Türkiye'ye bu yıl NATO'nun hızlı tepki kuvvetinin öncüsü olarak gösterdikleri sıkı çalışma ve özveri için teşekkür ederiz. Yetenekleri, NATO'nun bu yılın başlarındaki en büyük tatbikatı sırasında Türkiye'den Romanya'ya kara kuvvetleri konuşlandırarak kanıtlandı.'

'UÇAN TÜRKLER SAYESİNDE YERDE RAHATIZ'

Baltık Hava Polisliği operasyonlarını yürüten Türk pilotlarının yeteneğinin altı çizilen paylaşım ile "yerdeki rahatlıklarının" arkasında Türkler pilotlarının olduğu vurgulandı.

NATO: Son derece başarılı Türk pilotlarımız için çok da yakın sayılmaz

İtalya'daki NATO merkezinin resmi hesabından, -yukarıdaki fotoğrafta görünen Türk F -16'larının yakın uçuşuna atıfta bulunarak- 'Belki burada yerde bulunan bizim için biraz fazla yakın, ama Baltık Hava Polisliği operasyonlarını yürüten son derece yetenekli Türk pilotlarımız için çok yakın değil.' dendi.

 

NATO: Son derece başarılı Türk pilotlarımız için çok da yakın sayılmaz ile ilgili etiketler İtalya Napoli Türk Pilot baltık hava polisliği övgü teşekkür
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.