NATO Genel Sekreteri Stoltenberg: Türkiye'nin endişelerini gidermek için yol bulunmalı

Türkiye'nin İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliklerine karşı çıkması sonrası yeni bir açıklama geldi. NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, "Türkiye'nin endişelerini gidermek için bir yol bulunması gerekiyor" dedi.

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Türkiye'nin terör saldırılarından en çok zarar gören NATO üyesi olduğunu dile getirerek "Türkiye'nin endişelerini gidermek için bir yol bulunması gerekiyor" dedi.

İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğine başvurması üzerine Türkiye iki ülkenin teröre destek verdikleri gerekçesiyle veto kartını masaya koymuştu. NATO'dan konuya ilişkin yeni bir açıklama geldi.

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Türkiye'nin terör saldırılarından en çok zarar gören NATO üyesi olduğunu, bu yüzden endişelerini gidermek için bir yol bulunması gerektiğini söyledi.

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg: Türkiye'nin endişelerini gidermek için yol bulunmalı ile ilgili etiketler NATO Türkiye İsveç Finlandiya üyelik Stoltenberg
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.