NATO Genel Sekreteri Stoltenberg: Rusya ile NATO arasındaki bir savaşın çok yıkıcı olabileceğini biliyoruz

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Madrid'deki liderler zirvesinin kapanışında açıklamalar yaptı. Stoltenberg, "Finlandiya ve İsveç'in NATO'ya davet edilmesi kararını burada aldık. Resmi imza dışişleri bakanları ile gelecek salı günü atılacak" dedi. Ayrıca Stoltenberg, Rusya ile NATO arasında olabilecek savaşın çok yıkıcı olabileceğini bildiklerini söyledi.

NATO Liderler Zirvesi'nin son oturumunun ardından Genel Sekreter Jens Stoltenberg basın toplantısı düzenledi. Konuşmada Stoltenberg Finlandiya ve İsveç'in NATO sürecine de değindi. Stoltenberg "İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya davet edilmesi kararını burada aldık. Resmi imza dışişleri bakanları ile gelecek salı günü atılacak" ifadelerini kullandı.

Jens Stoltenberg'in basın toplantısından öne çıkanlar şöyle:

Ukrayna'daki savaşı durdurması gereken Başkan Putin'dir.

Finlandiya ve İsveç'in NATO'ya davet edilmesi kararını burada aldık. Resmi imza dışişleri bakanları ile gelecek salı günü atılacak.

İsveç ve Finlandiya NATO'ya katılmak için her hakka sahip ama biz her olasılık için hazırlanıyoruz.

Rusya ile NATO arasında bir savaş olabileceğini, bunun yıkıcı ve çok daha kötü sonuçları olabileceğini biliyoruz.

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg: Rusya ile NATO arasındaki bir savaşın çok yıkıcı olabileceğini biliyoruz ile ilgili etiketler Rusya NATO Savaş İsveç Finlandiya Stoltenberg
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.