Nasuhi Güngör kimdir?

Çeşitli gazetelerde farklı görevlerde bulunan Nasuhi Güngör'ün kitaplarda bulunmaktadır. Vatandaşlar Nasuhi Güngör'ün kim olduğu merak ediliyor. Peki Nasuhi Güngör kimdir? Kaç yaşında? Kitapları nelerdir? Detaylar haberimizde..

Gazete ve dergilerde yazılar yazan Nasuhi Güngör Kırşehir'de doğdu. Kitapları bulunan Güngör'ün yaşamı merak ediliyor. Peki Nasuhi Güngör kimdir? Kaç yaşında? Kitapları nelerdir? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Nasuhi Güngör kimdir?

1968 yılında Kırşehir/Mucur'da doğdu. Ankara Üniversitesi SBF Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Çeşitli gazetelerde muhabir, haber müdürü ve köşe yazarı olarak görev yaptı.

Milli Gazete ve Gerçek Hayat Dergisi’nde yazılar yazdı. 2009 seçimlerine kadar Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz'ın danışmanlığını ve seçim kampanyasını yönetti.


Evli ve iki çocuk babası olan Güngör’ün “İpin Ucundakiler” ve “Yenilikçi Hareket” adında kitapları bulunuyor

Nasuhi Güngör kimdir? ile ilgili etiketler nasuhi güngör kimdir kitapları nelerdir kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.