Nasser Al-Khelaifi 400 milyon avroyu reddetmiş!

Paris Saint-Germain'in Başkanı Nasser Al-Khelaifi, UEFA'nın şiddetle karşı çıktığı Avrupa Süper Ligi projesi için teklif edilen 400 milyon avroyu reddettiğini söyledi.

Paris Saint-Germain Başkanı Nasser Al-Khelaifi İngiliz basınından BBC'ye verdiği röportajda Avrupa Süper Ligi için teklif edilen 400 milyon avroyu kabul etmediğini açıkladı. Al-Khelaifi, Ukrayna'da insanlar ölürken Süper Lig projesiyle ilgilenmenin doğru olmadığını söyledi.

Avrupa Süper Ligi'ne davet edildiğini ama bunu reddetiğini ifade eden Nasser Al-Khelaifi, "Avrupa Süper Ligi için teklif edilen 400 milyon Euro'yu kabul edebilirdim. Beni davet ettiler, 'hayır' cevaını verince beni davet etmediklerini söylediler. Bu durum onları özetliyor." dedi.

"PEREZ'E ÇIKIŞTIM"

PSG başkanı, Santiago Bernabeu Stadyumu'nda oynanan Real Madrid - PSG maçında Florentino Perez'e kızdığını söyledi. Nasser Al-Khelaifi, "ASL'nin en büyük sorunu kulüplerin sabit olmaması. Uzun dönemli finansal vizyonları yok. Sadece yapacakları kontratları konuşuyorlar. Florentino Perez, Şampiyonlar Ligi'ndeki maçta benimle konuşmak istedi. Ona karşı gerçekten serttim. Arkamdan iş çevirmeseydi konuşabileceğimi söyledim, ilgilenmedim" ifaderini kullandı.

Katarlı başkan dünyanın zor süreçten geçtiği bu dönemde Süper Lig projesini konuşmanın doğru olmadığını da belirtti. Nasser Al-Khelaifi, "ASL ya da ASL değil bunu söylemekten nefret ediyorum. 3 kulüpten bahsediyorsunuz. Onlar başka şanslarının olmadığını söylüyor ama Ukrayna'da insanlar ölüyor ve biz Süper Lig hakkında konuşuyoruz." diye konuştu.

Nasser Al-Khelaifi 400 milyon avroyu reddetmiş! ile ilgili etiketler Real Madrid Paris Saint-Germain PSG avrupa süper ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.