NASA'ya girebilmenin ilk şartı komik olmak!

NASA, önümüzdeki yıllarda gerçekleştireceği ilk insanlı seferi için çalışmalara başladı. Bu sefer sırasında gergin ortamları yumuşatmak için araştırma yapan istasyonun komik astronotlar aradığı ortaya çıktı.

Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), 2033’te Mars’a gerçekleştirmeyi planladığı ilk insanlı seferi için komik astronotlar arıyor.

Kurumun komik bir kişinin ekiplerin gergin ortamlara baş etmesini kolaylaştıracağına işaret eden araştırmalara dayanarak dört astronot grubuyla çalışma yürüttüğü açıklandı.

HAZIRLIK İÇİN GİDECEKLER

NASA, Mars yolculuğuna hazırlık için 2023'te Ay'a astronot göndermeyi planlıyor. Mars ile Dünya arasındaki ortalama mesafe 225 milyon kilometre ve yolculuğun sekiz ay sürebileceği belirtiliyor. Mesafe nedeniyle iletişimdeki tek taraflı gecikme 20 dakikaya kadar çıkabilecek.

NASA'ya girebilmenin ilk şartı komik olmak!

NASA'ya girebilmenin ilk şartı komik olmak! ile ilgili etiketler NASA
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.