NASA'dan İstanbul paylaşımı! 'Selam İstanbul, parlıyorsun'

NASA, Instagram hesabından İstanbul'a ait bir uydu görüntüsünü paylaşarak "Selam İstanbul, parlıyorsun!" mesajını yazdı. Kültür ve Turizm Bakanlığı da NASA'nın mesajına Kız Kulesi fotoğrafı ile teşekkür ederek, herkesi İstanbul'u keşfetmeye davet etti.

Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), sosyal medya platformu Instagram üzerinden İstanbul'a ait bir uydu görüntüsü paylaştı. Paylaşımda "Selam İstanbul, parlıyorsun!" notu düşüldü.

NASAdan İstanbul paylaşımı Parlıyorsun

"İstanbul Boğazı ve Haliç'in ikiye ayırdığı kentin gece ışıklarına bakın!" denilen paylaşımda, karenin 10 Mayıs 2021'de Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan (ISS) Karadeniz'in 263 mil yukarısındaki yörüngedeyken çekildiği bilgisi verildi.

 

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI'NDAN NASA'YA İSTANBUL TEŞEKKÜRÜ

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Twitter hesabından, NASA'nın bu paylaşımına yanıt geldi. Bakanlık, Kız Kulesi fotoğrafını paylaştığı mesaja, "Selam NASA. Muhteşem İstanbul fotoğrafınız için teşekkür ederiz. Herkesi iki kıtanın buluşma noktası olan İstanbul'u keşfetmeye ve daha yakından bakmaya davet ediyoruz." notunu ekledi.

 

 

NASA'dan İstanbul paylaşımı! 'Selam İstanbul, parlıyorsun' ile ilgili etiketler NASA
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.