Türk bilim insanı Dünya'nın ölüm tarihini açıkladı!

NASA'da görev yapan Türk bilim insanı Dr. Umut Yıldız, "Dünya şu anda 4,5 milyar yıl yaşında. Size Dünya'nın ölüm için tarih verebilirim. Dünya'nın geride 5 milyar yıl yaşı kaldı" diye konuştu.

ABD Havacılık ve Uzay Ajansı'nda (NASA) görevli Türk bilim insanı Dr. Umut Yıldız, Ordu Büyükşehir Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi Meydanında 'Uzayda Neler Oluyor' konulu sunumda öğrenciler ve uzay meraklılarıyla bir araya geldi.

Yıldız, yaptığı sunumda Dünya'nın 5 milyar yaşı kaldığını söyledi. Yıldız, "Dünya şu anda 4,5 milyar yıl yaşında. Size dünyanın ölüm için tarih verebilirim. Dünya'nın geride 5 milyar yıl yaşı kaldı. Bakın evrenin geriye kalan ömründen söz etmiyorum, Dünya'dan söz ediyorum. Tabii bu arada biz başka bir şey yaparak Dünya'nın sonunu getirmezsek" dedi.

Türk bilim insanı Dünya'nın ölüm tarihini açıkladı! ile ilgili etiketler NASA Dünya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.