Nargile ve internet kafeler kapandı mı? Ne zaman açılacak?

Nargile ve internet kafeler kapandı mı? Nargile ve internet kafeler ne zaman açılacak? Kabine toplantısı sonrasında nargile ve internet kafelerdeki son durum da netlik kazandı. İşte, nargile ve internet kafelerdeki son durum…

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan son genelde doğrultusunda koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı ilan edilirken nargile ve internet kafelerin durumu da belli oldu. Valiliklere gönderilen bildiride 20 Kasım Cuma saat 20.00’dan itibaren nargile ve internet kafeler için yasakların uygulanmaya başlanacağı ifade edildi.

NARGİLE VE İNTERNET KAFELER KAPANDI MI? NE ZAMAN AÇILACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında düzenlenen kabine toplantısında alınan karar doğrultusunda kahvehane, kıraathane, kır bahçesi, internet kafe/salonu, elektronik oyun salonları, bilardo salonları, lokaller ve çay bahçeleri ile halı sahaların faaliyetlerinin durdurularak ileri bir tarihe kadar kapatıldığı belirtildi.

Nargile ve internet kafelerin ne zaman açılacağı yönünde bir karar henüz açıklanmadı.

Nargile ve internet kafeler kapandı mı? Ne zaman açılacak? ile ilgili etiketler nargile internet kafeler yasak
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.