Narcos Mexico konusu ne? Hangi kanalda? Ne zaman yayınlanacak? İlk fragman izle!

Yabancı dizi Narcos: Mexico’nun ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Narcos Mexico konusu ne? Hangi kanalda? Ne zaman yayınlanacak? İlk fragman izle! Diziden tüm bilgiler ve ilk görüntüleri haberimizden izleyin.

Diego Luna ve Michael Peña ikilisinin başrolde olduğu yeni bir dizi yayınlanmak için gün sayıyor. Narcos Mexico konusu ne? Hangi kanalda? Ne zaman yayınlanacak? İlk fragman izleme linki ve dizinin bilgileri merak edenler için haberimizde bir araya getirildi.

Narcos Mexico konusu ne? Hangi kanalda? Ne zaman yayınlanacak? İlk fragman izle!

Diego Luna ve Michael Peña’nın başrollerini paylaştığı Narcos: Mexico , yeni bir Netflix orijinal dizisi olarak gösterime giriyor.

Geçtiğimiz yıl ilk üç sezonuna ev sahipliği yapan Kolombiya topraklarına veda eden Narcos, Narcos: Mexico ile rotayı Meksika’ya çeviriyor. Meksika’daki modern uyuşturucu savaşının başlangıcına odaklanan dizi, birbirinden bağımsız olarak büyüyen kartellerin hikayesini konu alıyor. 16 Kasım’da gösterime girecek yeni dizinin fragmanı yayınlandı.

1980'lerde Guadalajara kartelinin yükselişine tanık olan Félix Gallardo (Diego Luna), başına geçeceği bir imparatorluk inşa etmek üzere insan tacirlerini bir araya getirir. Yeni bir görev için karısı ve oğlu ile birlikte Kaliforniya'dan Guadalajara'ya taşınan DEA ajanı Kiki Camarena (Michael Peña), kısa sürede bu görevin hayal ettiğinden çok daha zor olacağını anlar. Kiki, Félix hakkında istihbarat toplayıp kendini işine adadığı sırada meydana gelen gelen trajik olaylar zinciri, uyuşturucu ticaretine karşı yıllarca sürecek bir savaşı başlatır.

Gaumont Television tarafından Netflix için hazırlanan “Narcos: Mexico”’nun yapımcılığını, Eric Newman önderliğinde, José Padilha, Doug Miro ve Carlo Bernard üstleniyor.

 NETFLİX
Netflix, 190'dan fazla ülkede 109 milyonun üzerinde üyesinin günde 125 milyon saatten fazla dizi ve film izlediği, üyelerine orijinal diziler, belgeseller ve sinema filmleri sunan dünyanın lider internet televizyonu ağıdır. Üyeler içerikleri istedikleri kadar, istedikleri zaman, istedikleri yerde, internete bağlı cihazların hemen hemen tamamında izleyebilirler. Yayınların tamamını reklamsız olarak ve herhangi bir taahhütte bulunmadan oynatabilir, durdurabilir ve daha sonra izlemeye devam edebilirler.

Narcos Mexico konusu ne? Hangi kanalda? Ne zaman yayınlanacak? İlk fragman izle! - Resim : 2

Narcos Mexico konusu ne? Hangi kanalda? Ne zaman yayınlanacak? İlk fragman izle! ile ilgili etiketler narcos mexico konusu ne hangi kanalda ne zaman yayınlanacak ilk fragman izle
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.