Napoli'den gözdağı! Son finalist Liverpool'u evinde 4-1 mağlup etti

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında Napoli ile Liverpool, İtalya'da karşı karşıya geldi. Napoli forması giyen Kim Min-Jae'nin ilk 11'de başladığı ve 90 dakika forma giydiği maç, İtalyan temsilcisinin 4-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk hafta maçları sona erdi. A Grubu'nda sonucu merakla beklenen Napoli-Liverpool maçında gülen İtalyan ekibi oldu.

Diego Armando Maradona Stadı'nda Kırmızılar'a karşı üstün bir futbol sergileyen Napoli, rakibi 4-1 mağlup etti.

Napoli'den gözdağı! Son finalist Liverpool'u evinde 4-1 mağlup etti

KIM MIN-JAE VE ELJIF ELMAS GÖREV ALDI

Luciano Spalletti ekibinde galibiyeti getiren goller 6', 47' Piotr Zielinski (P), 31' Andre Zambo Anguissa ve 45' Giovanni Simeone'den geldi. Liverpool'un tek sayısını ise 49. dakikada Luis Diaz kaydetti.

Napoli'de Kim Min-jae 90 dakika sahada kalırken, Eljif Elmas 74'te oyuna dahil oldu.

Napoli'den gözdağı! Son finalist Liverpool'u evinde 4-1 mağlup etti ile ilgili etiketler Napoli Liverpool UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.