Napoli, Fenerbahçe'nin 2 yıldızını gözüne kestirdi! İtalyanlar derbide çıkartma yapacak...

Serie A ekiplerinden Napoli'nin yöneticileri, Ferdi Kadıoğlu ve Bright Osayi-Samuel için Beşiktaş maçının ardından sarı-lacivertli kulübe tekliflerini sunacak.

Spor Toto Süper Lig'de pazar günü Beşiktaş'a konuk olacak Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu ve Bright Osayi-Samuel, Napoli'nin radarında.

Sabah gazetesinde yer alan haberde, İtalyan ekibinin yetkililerinin Beşiktaş'la oynanacak derbiyi takip etmek için İstanbul'a geleceği ve maçın ardından transfer görüşmesi yapacağı belirtildi.

Napoli, Fenerbahçe'nin 2 yıldızını gözüne kestirdi! İtalyanlar derbide çıkartma yapacak...

FENERBAHÇE İÇİN YENİ PAZAR İTALYA LİGİ

Napoli, sezon başında Fenerbahçe'den Kim Mim-jae'yi 18 milyon 50 bin Euro karşılığında kadrosuna katmıştı. İtalyan ekibi, 2019/20 sezonunda ise Eljif Elmas'ı 16 milyon 200 bin Euro bedelle transfer etmişti.

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 11 maçta süre alan Ferdi Kadıoğlu, 1 asist kaydetti. Sarı-lacivertli formayla bu sezon 10 maça çıkan Bright Osayi-Samuel ise asist veya gol katkısı sağlayamadı.

Napoli, Fenerbahçe'nin 2 yıldızını gözüne kestirdi! İtalyanlar derbide çıkartma yapacak... - Resim : 2

BEŞİKTAŞ - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe 2 Ekim Pazar günü karşı karşıya gelecek. Vodafone Park'ta oynanacak mücadele saat 20.00'de başlayacak.

Napoli, Fenerbahçe'nin 2 yıldızını gözüne kestirdi! İtalyanlar derbide çıkartma yapacak... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Napoli Ferdi Kadıoğlu Transfer Osayi Samuel
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.