Naomi Watts karantinada çıldırdı! Aksilikler üst üste gelince...

Koronavirüs salgını nedeniyle evinde karantinada bulunan oyuncu Naomi Watts, sinir krizi geçirdiği anları sosyal medya hesabından paylaştı. Aynı gün içinde süpürgesi, çamaşır makinesi ve yazıcısının bozulduğunu söyleyen oyuncu, çığlık çığlığa kaldı.

Dünyaca ünlü aktris Naomi Watts, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsten korunmak adına kendisini önlem amaçlı karantinaya aldı.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Yetkililerin "Evde kal" çağrısına uyan Watts, aynı gün içinde çamaşır makinesi, elektrik süpürgesi ve yazıcısı bozulunca sinir krizi geçirdi.

Çığlık attığı o anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan 51 yaşındaki Watts, gönderisine şu notu düştü:

"756. karantina günü... Yazıcı, elektrikli süpürgesi ve bulaşık makinesi aynı gün kırıldığında..."

Naomi Watts karantinada çıldırdı! Aksilikler üst üste gelince...

3 çocuk annesi Naomi Watts, bu paylaşımıyla takipçilerini ikiye böldü.

Kimi takipçisi kendisini zor durumda olan insanların yerine koyması gerektiğini dile getirirken, kimisi de karantina sürecinde kendilerinin de benzer duygular yaşadığını ifade etti.

 

Naomi Watts karantinada çıldırdı! Aksilikler üst üste gelince... ile ilgili etiketler oyuncu video Karantina Koronavirüs Korona Naomi Watts
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.