Nankör kedi!.. Ünlü "kedicik" Beyza Bayraktar Adnan Hoca'yı terk etti

Adnan Oktar'ın "kediciklerinden" Beyza Bayraktar "kedicik" yakıştırmasını sonuna kadar hak ettiğini kanıtladı. Nankör kedicik Adnan Hoca'yı terk etti

Türkiye, kamuoyunda "Adnan Hoca" olarak bilinen Adnan Oktar'ın yayın yaptığı A9 TV'de politik, dini ve güncel konularda yorum yapan, zaman zaman da dans eden genç kadınları "kedicik" olarak tanıyor.

Adnan Oktar'ın cesur pozları ile ün yapmış "kedicik"lerinden Beyza Bayraktar, Instagram'dan yaptığı açıklama ile Adnan Hoca'nın cemaatinden ayrıldığını açıkladı.

"Ben münafık değilim" diyen Beyza Bayraktar hakkında "zina" iddiasında bulunanlara da Kuran'dan örnek vererek, uyarılarda bulundu.

Adnan Oktar'ın en ünlü kediciklerinden biri olan Beyza Bayraktar yollarını ayırdı. Bugün Instagram'dan yaptığı açıklama ile Adnan Hoca cemaati ile bağlarını kopardığın belirten Beyza Bayraktar, "Herhangi birine dinsiz, münafık denildiğinde dinsiz, münafık olmaz" dedi.

fwkfegg

Kendisine iftira atılmasına da tepki gösteren Beyza Bayraktar Kuran'dan bir ayetle cevap verdi.

Bayraktar takipçileri ile Nur Suresi'ni paylaştı.

İŞTE ADNAN HOCA İLE YOLLARINI AYIRDIĞINI AÇIKLAYAN BEYZA BAYRAKTAR'IN BUGÜNKÜ PAYLAŞIMLARI...

IMG_0325

IMG_0324

SuperHaber Özel

Nankör kedi!.. Ünlü "kedicik" Beyza Bayraktar Adnan Hoca'yı terk etti ile ilgili etiketler Adnan Oktar Kedicik beyza bayraktar adnan hoca kedicikler adnan hocanın kedicikleri
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.