Nani: Sezonun ortasında takım değildik

Medipol Başakşehir yenilgisinin ardından çarpıcı açıklamalarda bulunan Nani, sezon başında ve ortasında takım olamadıklarını söyledi.

Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Nani, Medipol Başakşehir yenilgisinin ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sezonun başında ve ortasında birlik değildik, takım değildik. Unutmak isteyeceğimiz bir gece. Mutlaka kazanmalıydık. Çok üzgünüz. Rakibimiz iki gol atınca işimiz zorlaştı. İstediğimiz golleri atamadık. Önümüzde iki maç daha var. Ama bence sorun, bugünün sorunu değil. Sezon ortasında başlayan bir sorun. Sezon başında ve ortasında birlik değildik, takım değildik. Son maçlarda daha iyi bir takım olduk ama geç kaldık. Bugün de iyi oynayamadık. Kazanmak istiyorduk ama kazanamadık. Bu sorun daha başlayan bir sorun, bugünün sorunu değil. Şuanda kafamda iki maç dışında bir şey yok

Nani: Sezonun ortasında takım değildik ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.