Nando de Colo ve Westermann 2 maçta da yok!

Euroleague'de CSKA Moskova ve Asvel ile deplasmanda karşılaşmaya hazırlanan sarı-lacivertli ekibe iki Fransız yıldızından kötü haber geldi.

EuroLeague'de sezona çok kötü başlayan Fenerbahçe Beko'da sakatlığı olan Nando de Colo ve Leo Westermann, EuroLeague'deki Barcelona ve Asvel maçları kadrosunda yer almadı.

Nando de Colo ve Westermann 2 maçta da yok!

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Takımımızda sağ bacak arka adale sakatlığına bağlı ağrıları devam eden Nando De Colo ve Tofaş maçında kasık bölgesinden sakatlık yaşayan Leo Westermann, Barcelona ve Lyon seyahatleri için takım kafilesinde yer almıyor" ifadeleri yer aldı.

Fenerbahçe, EuroLeague'in 9. haftasında 20 Kasım günü 23:00'te Barcelona ile, 22 Kasım Cuma günü ise 22:45'te Asvel ile karşı karşıya gelecek.

Nando de Colo ve Westermann 2 maçta da yok! ile ilgili etiketler Barcelona EuroLeague Fenerbahçe Beko Nando De Colo Leo Westermann Asvel
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.