Fenerbahçe Beko'da Nando de Colo 1 ay yok

Khimki Moskova maçında sakatlanan Nando de Colo'nun parkelere dönüşü 1 ayı bulacak. Fenerbahçe Beko doktoru 33 yaşındaki yıldız guardın sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, "İdmanlara dönüş süresinin 3-4 hafta olmasını öngörüyoruz" dedi.

Fenerbahçe Beko'nun Fransız yıldızı Nando de Colo, 3-4 hafta parkelerden uzak kalacak. Sarı-Lacivertliler'in dün akşam evinde Khimki Moskova'yı 83-71 mağlup ettiği THY Euroleague maçının ilk çeyreğinde sakatlanan tecrübeli guard, maça devam edememişti.

Fenerbahçe Beko Takım Doktoru Ahmet Kulduk yaptığı açıklamada, Khimki maçında sağ baldırından sakatlanan Nando de Colo'nun tedavisine başladıklarını belirterek, "Oyuncumuzun idmanlara dönüş süresinin 3-4 hafta olmasını öngörüyoruz." ifadelerini kullandı.

Ahmet Kulduk, bir süredir bel sakatlığı nedeniyle tedavisi süren Danilo Barthel’in ise gelecek hafta takım idmanlarına başlamasını planladıklarını aktardı.

 

Fenerbahçe Beko'da Nando de Colo 1 ay yok ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beko Basketbol Nando De Colo
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.