Namık Kemal Üniversitesi Rektörü serbest bırakıldı...

Tekirdağ'da FETÖ/PDY'nin "üniversite yapılanması"na yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Tekirdağ'da Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) "üniversite yapılanması"na yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı'nca FETÖ/PDY'nin "üniversite yapılanması"na yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan, aralarında NKÜ Rektörü Prof. Dr. Şimşek'in de bulunduğu 6 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Şüpheliler, adliyeye sevk edildi.

Hakkında yakalama kararı olan bir diğer şüpheli akademisyen de daha sonra gözaltına alınarak adliyeye getirildi.

Şüphelilerden 1'i savcılıktan, 2'si sevk edildiği mahkemece salıverildi.

Aralarında Rektör Prof. Dr. Şimşek'in de olduğu 4 kişi de çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü serbest bırakıldı... ile ilgili etiketler Tekirdağ Rektör Namık Kemal Üniversitesi osman şimşek
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.