Namaz kılıyormuş gibi yapıp cep telefonunu çaldı!

Cami içerisinde 'pes' dedirten hırsızlık olayı Gaziantep'te yaşandı. Taksici Adnan Yoğun’un namaz kılarken ayağının yanına bıraktığı cep telefonu, safa durup namaz kılıyormuş gibi davranan bir şahıs tarafından çalındı. Sık sık bu tür hırsızlık olaylarının yaşandığını ifade eden olayın yaşandığı caminin imamının oğlu Abdullah Söylemez, önceden de cami içerisindeki mikrofonların çalındığını söyledi.

Gaziantep'te taksici Adnan Yoğun, camide namaz kılarken ayağının yanına bıraktığı cep telefonu, safa durup namaz kılıyormuş gibi davranan bir şahıs tarafından çalındı. Güvenlik kameralarına olay anı anbean yansıdı.

'Pes' dedirten olay, dün öğle saatlerinde İncilipınar Mahallesi'ndeki Hayri Zengin Camisi'nde yaşandı. Şehirde taksicilik yapan Adnan Yoğun, öğle namazını kılmak için camiye geldi. Cemaatle saf tutan Adnan Yoğun, cep telefonunu da ayağının yanına koydu. Bu esnada camiye girip cemaatin arkasında namaz kılıyormuş gibi yapan şahıs, Yoğun'un secdeye eğildiği sırada cep telefonunu alarak hızla kaçarak uzaklaştı.

Namaz bitiminde cep telefonunu bulamayan ve cami imamı ile birlikte güvenlik kamerasını inceleyince çalındığını fark eden Adnan Yoğun, emniyete giderek şikayette bulundu. Emniyet güçleri de güvenlik kamerasından eşkali belirlenen hırsızın yakalanması için harekete geçti.

"SÜREKLİ HIRSIZLIK OLUYOR"

Olayın yaşandığı caminin imamının oğlu Abdullah Söylemez, sıkça bu tür hırsızlık olaylarının yaşandığını belirterek, "Geçenlerde da yine benzer bir olay oldu, içerideki mikrofonları çalmışlardı'' şeklinde konuştu.

DHA

Namaz kılıyormuş gibi yapıp cep telefonunu çaldı! ile ilgili etiketler Hırsızlık cep telefonu hırsızlığı camide hırsızlık

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.