Namaz için cemaat bulma uygulaması geliştirdi

Ping Abdullah Cheng isimli Türkiye'de öğrenim gören Tayvanlı bir öğrenci birlikte namaz kılacak insanlar bulmak için Wahdapp diye bir uygulama geliştirdi.

Arapçada “Birlik” anlamına gelen “Wahda” kelimesinden türetilen Wahdapp uygulamasını anlatan Ping Abdullah Cheng "Wahdapp’ta bulunan harita üzerinden 30 kilometrekarelik bir alan içinde oluşturulan cemaat davetleri görülürken kullanıcılar isterse bir davet oluşturarak insanları cemaate çağırabiliyor." dedi.

ERKEKLER MÜSAADE EDERSE KADINLAR GÖRÜYOR

Ayrıca uygulamada kadınların oluşturduğu cemaat davetini sadece kadın kullanıcılar görüyor. Ancak erkek kullanıcılar müsaade ettiği takdirde davetleri kadın kullanıcılar tarafından da görülebiliyor. Kullanıcılar sadece 5 vakit namaz için davet oluşturmuyor, cuma ve cenaze namazları için de uygulama üzerinden bir araya gelmek mümkün. Kullanıcıların davet oluştururken namazın kılınacağı yeri, saati, katılımcı sayısını ve katılanların cinsiyetlerini girmesi de gerekiyor.

Namaz için cemaat bulma uygulaması geliştirdi ile ilgili etiketler namaz cemaat telefon Ping Abdullah Cheng uygulama
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.