Nalet bebe size musallat olabilir!

Geri dönüşüm için Üsküdar Belediyesi tarafından başlatılan proje sürerken Nalet bebe (Ömer Başdoğan) çöplerini ayırmayan vatandaşları kendi yöntemiyle uyarmayı ihmal etmiyor.

Üsküdar Belediyesi 2019 yılında Sıfır Atık projesiyle “Dönüşümde Üsküdar Modeli”ni başlattı. Belediye Salı ve Cuma günlerini geri dönüşüm günü ilan ederek bu günlerde vatandaşların çöplerini ayırmasını istedi.

NALET BEBE ROL ALDI

Üsküdar Belediyesi ayrıca geri dönüşüm konusunda ünlü YouTuber 'Naletbebe' nickli Ömer Başdoğan ile video çekti. Çekilen videoda Naletbebe çöp atan bir vatandaşı koşarak ne attın diye uyarıyor. Çöpünü ayırmadan attığını söyleyen vatandaşı uyaran Naletbebe günlerden cuma olduğunu ve çöplerini ayırmadan atmamasını söylüyor.

HİLMİ TÜRKMEN PAYLAŞTI

Esprili bir dille vatandaşları çöplerini ayırması konusunda uyaran Naletbebe'nin videosunu Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Twitter hesabından paylaştı.

Nalet bebe size musallat olabilir!

Nalet bebe size musallat olabilir! ile ilgili etiketler Hilmi Türkmen Üsküdar üsküdar belediyesi geri dönüşüm naletbebe Ömer Başdoğan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.