Nalet Bebe ölümden döndü!

“Nalet Bebe” olarak tanınan sosyal medya fenomeni Ömer Başdoğan’ın film çekimleri sırasında kafasına saksı düştü. Şahane Hayaller isimli filmin çekimleri sırasında yaşanan kazada Nalet Bebe, apar topar hastaneye kaldırıldı.

Sosyal medya dünyasının sevilen karakterlerinden Nalet Bebe'nin yaratıcısı Ömer Başdoğan, senaryosunu yazdığı Şahane Hayaller filmiyle 7 Şubat'ta sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Yönetmenliğini Ömer Faruk Yardımcı’nın müziklerini ise Kerem Ökten'in yaptığı; kadrosunda Nalet Bebe’nin yaratıcısı Ömer Başdoğan, Salih Kalyon , Çetin Altay , Cemil Şahin, Suzan Aksoy ve Berrak Güvem gibi oyuncuların yer aldığı ‘Şahane Hayaller’ adlı sinema filminin kamera arkası görüntüleri yayınlandı.

Kamera arkasında yürekleri ağza getiren bir olay yaşandı. Ömer Başdoğan’ın çekim sırasında başına saksı düştü. Ne olduğunu anlayamayan Ömer Başdoğan şaşkınlığını gizleyemedi. Set ekibininde büyük korku yaşadığı olay sonrası hastaneye kaldırılan Ömer Başdoğan 1 gün gözlem altında tutulduktan sonra çekimlere devam etti.

Nalet Bebe ölümden döndü!

Nalet Bebe ölümden döndü! ile ilgili etiketler nalet bebek Ömer Başdoğan Ömer Faruk Yardımcı şahane hayaller
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.