Nakşibendi dergahında İbrahim Tatlıses şarkısıyla coştular! / VİDEO

Dünya genelinde Ramazan Bayramı'nın ilk günü Müslümanlar, bayram namazında camilere akın ederek, birbirleriyle bayramlaştı.

İstanbul'un Bayrampaşa, Sarıyer, Bahçelievler ve Esenler ilçelerindeki bazı camilerde de bayram namazına gelen çocuklara hediyeler dağıtıldı.

Kudüslü Müslümanlar ise bayram namazı için Mescid-i Aksa'ya akın etti.

Öte yandan, Türkiye, bayram coşkusunun en ilginç şekilde yaşandığı ülkelerden birisi oldu.

"Ehlisünnet TV" isimli Youtube kanalı ile adından söz ettiren Nakşibendi tarikatı mensubu Mücahid Cihad Han, sosyal medyada bir bayramlaşma görüntüsü paylaştı.

Görüntülerde, tarikat mensuplarının, İbrahim Tatlıses'in "Gülüm benim" şarkısını davul zurna ile çalıp, hep bir ağızdan seslendirerek bayram coşkusuna ortak oldukları anlar yer aldı.

Tarikat mensupları şarkının nakaratlarını, "Gülüm benim, şeyhim benim" şeklinde değiştirmeyi de ihmal etmedi. / SuperHaber

İşte o video;

Nakşibendi dergahında İbrahim Tatlıses şarkısıyla coştular! / VİDEO ile ilgili etiketler bayram İbrahim Tatlıses nakşibendi mücahid cihad han
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.