Nakdi ücret desteği ne zaman son? 2021 İŞKUR nakdi ücret desteği uzatıldı mı?

Nakdi ücret desteği ne zaman son bulacağı ile ilgili Bakan Zehra Zümrüt Selçuk sosyal medyadan açıklama yaptı. 2021 İŞKUR nakdi ücret desteği uzatılması ile ilgili detaylı bilgi haberimizde.

Nakdi ücret desteği ne zaman son bulacağı hakkında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk açıklamada bulundu. 2021 İŞKUR nakdi ücret desteği ile ilgili açıklamayı sosyal medya üzerinden vatandaşlara duyuran Bakan Zehra Zümrüt Selçuk müjdeyi verdi.

Nakdi ücret desteği ne zaman son?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk sosyal medya hesabı olan Twitter’da yaptığı açıklamada, "Normalleşme sürecinde istihdamı korumak için tedbirlerimize devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla Nakdi Ücret Desteği ve Fesih Kısıtı'nı 2 ay süreyle uzatıyoruz." İfadelerine yer verdi.

Nakdi ücret desteği ne zaman son? 2021 İŞKUR nakdi ücret desteği uzatıldı mı?

Cumhurbaşkanı Kararı ile söz konusu düzenlemelerin süresi uzatılarak, 17 Mart'tan itibaren 2 ay daha uzatıldığı duyuruldu. Dolayısıyla nakdi ücret desteği 17 Mayıs’ta sona ereceği vatandaşlara duyuruldu.

İş Kanunu'na 16 Nisan 2020 tarihinde eklenmiş olan geçici madde ile iş veya hizmet sözleşmelerinin, ahlak ve iyi niyet kurallarına uymayan haller, iş veya hizmet sözleşmelerinde sürenin sona ermesi, iş yerinin faaliyetinin sona ermesi, işin sona ermesi halleri dışında, 3 ay süreyle işveren tarafından feshedilmesi yasaklanmıştır.

Ayrıca geçici maddede yine işverene, çalışanlarını 3 aylığına ücretsiz izne ayırmasına ilişkin düzenlemeye de yer verilmiştir.

Nakdi ücret desteği ne zaman son? 2021 İŞKUR nakdi ücret desteği uzatıldı mı? ile ilgili etiketler nakdi ücret desteği ne zaman son 2021 nakdi üzret desteği
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.