Nail Keçeli: "Herkesin Mehmet Ağar'ın elini öperek teşekkür etmesi lazım"

SuperHaber YouTube kanalında Hülya Okur'un sorularını yanıtlayan iletişim dünyasının duayen isimlerinden Nail Keçeli, eski İçişleri Bakanlarından Mehmet Ağar'a destek verdi. Keçeli, “Bugün Türkiye’de herkesin Mehmet Ağar’ın elini öperek teşekkür etmesi lazım” dedi.

İletişim dünyasının duayen isimlerinden Nail Keçeli, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in hakkında çeşitli iddialar ortaya attığı Mehmet Ağar'a destek verdi. Keçeli, Mehmet Ağar'ın Ermeni terör örgütü ASALA'yı bitirdiğine dikkat çekerek, “Bugün Türkiye’de herkesin Mehmet Ağar’ın elini öperek teşekkür etmesi lazım” ifadelerini kullandı.

SuperHaber Youtube kanalında Hülya Okur'un sorularını yanıtlayan Keçeli, konuyla ilgili şunları söyledi:

"Meral hanım, Tansu hanım döneminde İçişleri Bakanı olmuştu. O dönemde biz gayet iyi tanışıyoruz, hadiseleri biliyoruz. Niye o zaman İçişleri Bakanı olduğunu biliyorum. Mehmet Ağar çok önemli bir görev yaptı. Mehmet Ağar'ın yaptığı görevi bugün, Türkiye'de herkesin Mehmet Ağar'ın elini öperek teşekkür etmesi lazım. O tarihte yaptı bu görevi, kimse bunu konuşmuyor. Mehmet Ağar'a 10 tane öyle marina helal olsun. Mehmet Ağar bu memleketi ASALA'dan kurtardı. Her gün Dışişleri'mizden adam ölüyordu. Mehmet Ağar'a Tansu hanım bir ekip kurdurdu, sıvazladı arkasını Mehmet Ağar'ın... Gittiler ASALA'ya teker teker cevabını verdiler ve yok oldu ASALA. Var mı şimdi ASALA?"

Nail Keçeli: "Herkesin Mehmet Ağar'ın elini öperek teşekkür etmesi lazım" ile ilgili etiketler Mehmet Ağar ASALA Tansu Çiller Meral Akşener nail keçeli

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.