Nagihan Karadere'nin çıplak fotoğrafları başına bela oldu!

Survivor yarışması ile tanınan milli atlet Nagihan Karadere, internette ortaya çıkan çıplak fotoğraflarının eski eşi tarafından internette paylaşıldığını belirterek savcılığa şikayette bulundu.

Survivor ile tanıdığımız Nagihan Karadere'nin çıplak görüntüleri ortaya çıktı. Nagihan Karadere'nin boşandığı eşi Uğur Gökçe resimleri görünce 'Allah belanı versin Nagihan' diyerek saldırdı. Uğur Gökçe ile Nagihan Karadere arasında daha önce de çıplak fotoğraf krizi yaşanmıştı. İlk kriz Nagihan Karadere Survivor'a gidince eşinin yabancı uyruklu bir kadına çırılçıplak resimlerini çekip yollaması ile yaşanmıştı.

Uğur Gökçe'nin çıplak fotoğrafları internete ve magazin programlarına düşmüştü. Nagihan Karadere ekrana çıkıp ağlayarak 'aldatıldığını' ve gereğini yapacağını söylemişti. İlk anda eşinin şantaja maruz kaldığını söyleyip olayın mahkemeye intikal ettiğini anlatmıştı.

1775358_4_1494234744Vulji

Uğur Gökçe'nin söz konusu çıplak fotoğrafları Nagihan Karadere'nin evliliğinin bitmesine sebep olmuştu. Uğur Gökçe'nin bu resimleri sayesinde de Nagihan Karadere mahkemede kızının velayetini almıştı. Şimdi Nagihan Karadere çıplak fotoğrafı yüzünden zorda. İkinci çıplak fotoğraf krizinde olay çok daha karışık. Zira Nagihan Karadere fotoğrafı eşi Uğur Gökçe'ye gönderdiğini, eski bir kare olduğunu iddia ediyor.

Duymayan Kalmasın programında yayınlanan Nagihan Karadere'nin söz konusu çıplak fotoğrafında omzuna dolanan bir erkek kolu görünüyor. Fotoğrafın Nagihan Karadere'nin boşandığı eşi Uğur Gökçe tarafından internete konulduğu söyleniyor.

Uğur Gökçe ise çıplak fotoğrafı kızının velayetini almak için kullanıyor. 'Allah belanı versin' diyerek açıklama yapan Uğur Gökçe, yaptığı açıklamada 'Şu andan itibaren hemen mahkemeye gideceğim ve kızımın velayeti için dava açacağım" dedi.

Nagihan Karadere ise instagram hesabından çıplak fotoğrafa bir açıklama getirdi. Onun iddiasına göre arkada görünen kol boşandığı eşi Uğur Gökçe'ye ait. Fotoğrafı da evlilikleri sırasında kendisi eşine göndermişti. Dediğine göre boşandığı Uğur Gökçe mahrem kareyi kızının velayetini almak için kullanıyor.

1775358_3_1494234744kh5bd

İşte Nagihan Karadere'nin Instagram hesabına koyduğu açıklama;

1775358_6_1494237101GABXE

NAGİHAN KARADERE BENİ BIÇAKLADI

Nagihan Karadere'nin boşandığı eşi Uğur Gökçe'nin Şubat ayında karakola gidip verdiği bir ifade de Duymayan Kalmasın programında ortaya çıktı. İddiasına göre Nagihan Karadere tarafından bıçaklanmıştı. Uğur Gökçe karakola gidip verdiği ifadesinde şunları anlatıyor;

"Evde tartışmaya başladık. Bunun üzerine Nagihan bana hitaben bağırmaya başladı. O sırada kızım Arven ağlamaya başladı. Bunun üzerine Nagihan'ın ağzını kapatıp odaya ittim.

Nagihan salona geçtikten sonra da bağınmaya başladı. Ben de kızımı kucağıma alıp odanın kapısını açtım. Nagihan mutfağa gitti kısa süre sonra elinde ekmek bıçağıyla koridora çıktı.

Kızım kucağımda olmasına rağmen Nagihan elindeki bıçağı sağ dizime batırdı. Bıçak kızıma temas etmesin diye sağa doğru döndüm. Nagihan bu kez bıçağı göğsümün üst kısmına batırdı."

1775358_1_1494234744b8uZl

Nagihan Karadere'nin çıplak fotoğrafları başına bela oldu! ile ilgili etiketler Survivor Instagram Nagihan Karadere uğur gökçe çıplak fotoğraf
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.