Nagihan Karadere'den üzen haber! Hem rahim hem de göğüs kanseriyle mücadele ediyor

2018 ve 2022 yılında Survivor'da yarışan milli atlet Nagihan Karadere kansere yakalandığını açıklamıştı. Süreçle ilgili açıklamada bulunan Karadere “Ölümden korkmuyorum. Benim bir evladım var güçlü olmak zorundayım” ifadelerini kullandı. Karadere'nin hem rahim hem de göğüs kanseriyle mücadele sürecine girdiği öğrenildi.

38 yaşındaki Karadere, "1 ay önce kanser olduğumu öğrendim ve herkes ekmeğimle oynuyor. Saatlerdir ağlıyorum. Lütfen benim için dua edin" şeklindeki açıklamasıyla herkesi üzmüştü.


''İLK DUYDUĞUMDA DÜNYAM BAŞIMA YIKILDI''


Rahim ve meme kanserine yakalandığını öğrenen ünlü sporcu, önceki gün Bebek'te görüntülendi. süreçle ilgili açıklamalar yapan Karadere, "Kanser olduğumu ilk duyduğumda dünyam başıma yıkıldı. Gençliğimin baharındayım ve çocuğum var. Ölümden korkmuyorum açıkçası. Benim bir evladım var ve güçlü olmak zorundayım. Yalnızım sanıyordum ama çok sevenim varmış. Tedavimi üstlenmek isteyenler bile oldu. Bu hastalığı yeneceğim." dedi.

nagihan karadere


''RAHİM VE GÖĞÜS KANSERİ''

Karadere sağlık durumuyla ilgili de bilgi verdi: "Rahim ve göğüs kanseri aslında. İlaçlara başlanıldı. İkisi aynı anda olduğu için biraz zor oluyor ama halledicem inşallah. Doktorum bana korkma dedi. En kötüsü rahmi alırız dedi. Göğüs olayı daha fazla soru işareti bırakan bir durum ama."

 ACUN ILICALI'DAN ÖZÜR DİLEDİ


Nagihan Karadere, Survivor'da Nisa Bölükbaşı'nın şampiyon olmasıyla ilgili eleştirilerde bulunmuştu. Yarışmanın yapımcısı Acun Ilıcalı, yeni sezon öncesi ‘Survivor Panorama’ programında, eski atletin eleştirilerine yanıt vermiş ve şunları söylemişti: ''Nagihan Hanım sağ olsun çok bozuldu Survivor'da birinci olamadı diye. Mesela Nagihan hangi özelliğiyle birinci olacaktı, ben onu çözemedim. Gerçekten öyle. Nagihan'ın şampiyon olacak hangi özelliği vardı mesela? Çok iyi koşuyor, ne güzel ya. Öyle bir yarışma değil ki. Yarışma koşu üzerine değil. Nagihan'a '400 metre koşacaksan, şampiyon olacaksın' demedik.''

Ardından bir galada görüntülenen Nagihan Karadere, yaşananlardan dolayı ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'dan özür dilemişti: ''Biz bir aileyiz. Kimse kimsenin kalbini kırmaz, araya hiç kimse giremez. Ahde vefa diye bir durum vardır! Bugün buradaysam Acun Bey sayesinde. O yüzden yaşanan her şeyden, başta Acun Bey ve Acun Medya ailesinden özür diliyorum. Yanlış olan hiçbir şey yok. Telefonda konuşuyoruz, gülüyoruz, eğleniyoruz, birbirimizle çok iyi anlaşıyoruz. Aramızdaki buzlar tamamen erimiştir.''

Nagihan Karadere'den üzen haber! Hem rahim hem de göğüs kanseriyle mücadele ediyor ile ilgili etiketler Nagihan Karadere kanser
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.