Nagihan Karadere adaya gitmeden şova başladı! 2022 Survivor All Star öncesi ilginç sözler!

Survivor All Star 2022 için artık geri sayım başladı. Aylardır beklenen Ünlüler ve Gönüllüler takımları açıklandı. En dikkat çeken isimlerden Nagihan Karadere oldu. Daha önce 2 kez gittiği Dominik'e bu kez All Star olarak gidecek Nagihan bu kez adaya gitmeden şova başladı.

Aylardır kadrosunda kimlerin yer alacağı merak edilen Survivor All Star 2022 için geri sayım başladı. Acun Ilıcalı'nın sosyal medya hesabından duyurmasıyla Ünlüler ve Gönüllüler takımları netleşti. Yeni sezonda da All Star Ünlüler kadrosunda yer alacak olan Nagihan Karadere ise daha parkura çıkmadan söyledikleri ile şova başladı.

Survivor All Star 2022'de toplam 26 yarışmacı bulunuyor. Ünlüler ve Gönüllüler kadrosunda yer alacak birbirinden ünlü isimlerin arasında bilinen ve tanınan inatçı karakteriyle Nagihan Karadere de yer alıyor. Ancak şov bu erken başladı. Karadere daha parkura çıkmadan söyledikleri ile Survivor All Star öncesi mesajı verdi.

Survivor Nagihan Karadere'nin itirafları olay oldu - Son Dakika Magazin  Haberleri

Nagihan Karadere daha önce Survivor 2016 ve 2018 kadrolarında yer almıştı. Gelmiş geçmilş en güçlü kadın yarışmacı ünvanı ile tekrar parkura çıkmaya hazırlanan Karadere, ilk katıldığında çeyrek final son katıldığında ise iki finalistten biri olmuştu.

nagihan karadere #1565876 - uludağ sözlük galeri

Milli Atlet Nagihan Karadere yeniden Survivor'a katılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Nagihan Karadere, “Survivor, çok heyecan duyduğum bir yarışma. Survivor 2022’nin kadrosunda olduğum için çok mutluyum. Kadroda güçlü isimler var, bu beni motive ediyor. Ben zoru seviyorum. Zorluktaki başarıya aşığım. Rakiplerim ne kadar güçlü olursa ben de gücümü kanıtlamış oluyorum.” dedi. 36 yaşındaki sporcu sözlerine, “Kendime hiç kimseyi rakip görmüyorum. Ben her seferinde kendimi aşmaya çalışıyorum. İki sezondur istatistiklerde üst sıradayım. Rakip olarak kendime kimseyi görmüyorum. Kendi kendimin rakibiyim. Beni durdurabilecek tek kişi benim.” şeklinde konuştu.

2022 SURVIVOR ÜNLÜLER TAKIMI YARIŞMACILARI!

2018'in şampiyonu Adem,
Sercan Yıldırım,
Barış Murat Yağcı,
Avatar Atakan,
Furkan Kızılay,
Mert Öcal,
Batuhan Karacakaya,
Aycan Yanaç,
Elif Gören,
Merve Aydın,
Nagihan,
Birsen,
Sema.

2022 SURVİVOR GÖNÜLLÜLER TAKIMI YARIŞMACILARI!

Nisa Bölükbaşı,
Anıl Berk Baki,
Hikmet Tuğsuz,
Evrim Keklik,
Ardahan Uzkanbaş,
Gökhan Keser,
Ogeday Girişken,
Yasin Obuz,
Berkan Karabulut,
Sude Burcu,
Seda Ocak,
Gizem Kerimoğlu,
Berna Kekliker yer alacak.

Nagihan Karadere adaya gitmeden şova başladı! 2022 Survivor All Star öncesi ilginç sözler! ile ilgili etiketler Survivor Nagihan Karadere survivor nagihan survivor all star 2022
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.