Nagihan ağladı, Turabi çıldırdı!

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor'da ipler iyice geriliyor. Bu akşam yayınlanacak olan 74. bölüm tanıtımında karşı takımın kendisine gülmesiyle Nagihan çılgına döndü. Hakan Hatipoğlu'nun durdurmaya çalıştığı Nagihan gözyaşlarına boğuluyor. Turabi takım arkadaşları adına özür diliyor.

Survivor'ın Cuma yayınlanacak olan yeni bölümüne Nagihan ile Ünlüler takımı arasındaki kavga damga vuracak. Survivor son bölümde Hakan ve Hilmi Cem'e söylediği sözler ve yaptığı hareketle büyük tartışma yaşanmasına neden olan Mustafa, yeni bölümde de hem Yağmur hem de Nagihan'la gerilim yaşıyor.

"BANA BİR DAHA GÜLME!"
Alp Kırşan'ın sunacağı yemek ödüllü oyun sırasında Ünlüler takımından Ümit Karan ve Mustafa Kemal'in Nagihan'a gülmesi ortalığı karıştırıyor. Nagihan, kendisine gülen Ümit Karan ve Mustafa'ya bağırarak Ünlüler takımı benchine doğru yürüyor. Ümit Karan ve Mustafa Kemal'e 'Ne gülüyorsunuz' diye bağıran Nagihan'a Mustafa ise 'Napacaksın napacaksın' sözleriyle karşılık veriyor. Hakan Hatipoğlu'nun araya girerek sakinleştirmeye çalıştığı Nagihan, 'Ne gülüyorsun Ümit Karan burada palyaço oynamıyoruz bana bir daha gülme' diyerek bağırıyor. Olayın ardından ise Nagihan gözyaşlarına boğuluyor.

TURABİ TAKIM ARKADAŞLARINA ADINA ÖZÜR DİLEDİ

Oyun sırasında yaşanan bu tartışma ve Nagihan'ın ağlamasından sonra ise, Turabi takım arkadaşları adına Nagihan'dan özür diliyor. Turabi'nin 'Belki takım arkadaşlarım özür dilemez ama ben onlar adına Nagihan'dan özür diliyorum' diyor.

 

Nagihan ağladı, Turabi çıldırdı! ile ilgili etiketler Survivor Mustafa Kemal Nagihan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.