Nagehan'ın ardından Ekrem İmamoğlu'ndan Selvi'ye açık davet

Rize ziyaretinde Nagehan Alçı'yı davet eden ve yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaptığı basın açıklamasında 'Talimatı ben verdim' dedi. İmamoğlu, daha sonraki gezisinde Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'yi davet edeceğini açıkladı. Selvi'nin bu davete vereceği cevap ise merak konusu oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Karadeniz turunda Nagehan Alçı'yı davet etmesiyle çok tartışıldı. Birçok sanatçının da tepkisini alan İmamoğlu, o fotoğrafla ilgili ilk defa açıklama yaptı...

SELVİ'NİN CEVABI MERAK KONUSU OLDU

İmamoğlu, ‘’ Bugün Nagehan Hanım gelmiştir yarın başka isimleri davet edeceğim. Abdülkadir Selvi'yi davet etmek istiyorum. dedi. Fotoğraf ile ilgili yaptığı bu açıklama ile yeni bir tartışmanında fitilini de ateşlemiş oldu. Şimdi Abdülkadir Selvi’nin bu davete vereceği cevap merak konusu oldu.

"TALİMATI BEN VERDİM"

'Bazıları çıkıyor bizi hain ilan ediyor. Merkez medyada sesimizi duyurmamıza izin vermiyorlar' diyen Ekrem İmamoğlu, hedefinin İstanbul halkı adına sesini duyurmak olduğunu belirtti. Muhalif isimlerin davet edilmesi konusunda talimatı kendisinin verdiğini belirten Ekrem İmamoğlu yaşananlar için 'Ne yazık ki kötü yöne giden bir tartışma' dedi

'BUGÜN NAGEHAN HANIM GELİR YARIN ABDÜLKADİR SELVİ GELİR'

"Çıkıyor oralarda birileri bizi hain ilan ediyor. Hükümetin içindeki bazı üst kimliklerin sözcüleri oluyor. Ben istiyorum ki bu insanlar gelsin bizi tanısın. Bugün Nagehan Hanım gelmiştir yarın başka isimleri takip edeceğim. Abdülkadir Selvi'yi davet etmek istiyorum. İki yıldır beni Genel Başkanım Kılıçdaroğlu ile kavga ettirmek istiyor.

 'GEREKİRSE BİR DAHA ÇAĞIRIRIM'

Ben çaba gösteririm bundan da geri durmam. Herkese açığım, alan alır almayan almaz. Evet bir daha çağırırım. Çabamı gösteririm. Bu toplum ancak böyle gelişir. Türkiye tam tersine iyileşelim istiyor. Genel Başkanımız helalleşelim diyor. İyileşelim. Bu kadar cesur bir sürecin fertleriyiz. Ne yazık ki kötü yöne giden bir tartışma."

 

 

Nagehan'ın ardından Ekrem İmamoğlu'ndan Selvi'ye açık davet ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Nagehan Alçı abdulkladir selvi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.