Nagehan Alçı'nın yayının terk etmesi izle!

Nagehan Alçı'nın yayının terk etmesi izle! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanını seçmek üzere vatandaşlar sandık başına gitti. Habertürk seçim yayınında Nagehan Alçı'nın yayının terk etmesi gündeme oturdu. İşte Nagehan Alçı'nın yayının terk ettiği anlar...

Nagehan Alçı'nın yayının terk etmesi izle! Habertürk seçim yayında moderatör Didem Yılmaz, Binali Yıldırım'ın açıklama yapacağını belirtti. Yılmaz'ın bu bilgiyi vermesi sonrasında ise gazeteci Nagehan Alçı, "Kaybettik açıklaması yapacak" dedi. Alçı, bu sözleri sonrasında ise yayından ayrıldı. İşte Nagehan Alçı'nın yayının terk etmesi izle!

Gazeteci Nagehan Alçı, Habertürk TV ekranlarında devam eden canlı yayına tekrar döndü ve yayından ayrılması ile ilgili bir açıklama yaptı. Alçı, Show TV yayınına katılmak üzere programdan ayrıldığını belirtti.

 

Nagehan Alçı'nın yayının terk etmesi izle! ile ilgili etiketler Binali Yıldırım Habertürk Nagehan Alçı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.