Nagehan Alçı'dan okulların kapatılmasına sitem

HaberTürk yazarı Nagehan Alçı, tam kapanma dönemi boyunca okulların kapatılmasına tepki gösterdi. Kaleme aldığı yazıda okulların en son kapanacak yerlerden olması gerektiğini ancak kimsenin bu durumu önemsemediğini belirten Alçı, "Büyük bir hayal kırıklığı içindeyim" ifadesini kullandı.

Türkiye yarın 19.00 itibariyle 17 günlük bir 'tam kapanma' dönemine girmeye hazırlanırken, henüz kimlerin muaf olacağı ve hangi iş yerlerinin açık olacağıyla ilgili soru işaretleri tam anlamıyla giderilemedi.

"HERKES KENDİSİNİ MUAF İLAN EDİYOR"

HaberTürk yazarı Nagehan Alçı da İçişleri Bakanlığı'nın yayınlamış olduğu genelgede hangi kurumların ve kişilerin muaf tutulacağının madde madde açıklanmasına rağmen herkesin kendisini 'muaf' ilan ettiğini iddia etti.

Habertürk'teki "Ben bu kapanmadan hiçbir şey anlamadım" başlıklı yazısında, üretim zincirlerinde çalışanların muaf olmamasını eleştiren Alçı, bu durumun milyonlarca insanın sokakta olacağı anlamına geldiğini belirtti.

"OKULLAR EN SON KAPANACAK YERLERDEN"

Okulların ise kapalı olmasına tepki gösteren Alçı, okulların en son kapanacak yerlerden olması gerektiğini ama kimsenin bu durumu önemsemediğini belirterek "Büyük bir hayal kırıklığı içindeyim" ifadelerine yer verdi.

Nagehan Alçı'dan okulların kapatılmasına sitem ile ilgili etiketler Okul Korona Koronavirüs Nagehan Alçı tam kapanma genelge
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.