Nagehan Alçı'dan imalı Ukrayna yazısı! "Bazıları hayal kırıklığına uğramış olabilir"

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kısa süren Ukrayna ziyaretine ilişkin ilginç ve bir o kadar da imalı bir yazı kaleme aldı. Alçı'nın kısa süren Kiev seyahatı için "Bazılarını bu akış hayal kırıklığına uğratmış olabilir" sözleri ile hangi gazetecileri ima ettiği merak konusu oldu...

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, Habertürk'teki yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uçağındaki bazı isimlere göndermede bulundu.

Erdoğan'ın Ukrayna'nın başkenti Kiev'deki gezisinin kısa sürdüğünü bu nedenle gece Kiev'de kalınamadığını söyleyen Alçı, "bazılarını bu akış hayal kırıklığına uğratmış olabilir" dedi.

Bilindiği gibi Kiev'e giden Türk erkeklerinin kaçamakları sık sık medyada haber oluyor. Hatta FEMEN bu nedenle Kiev'de Türk erkeklerini protesto eylemi dahi yapmıştı.

Alçı Habertürk'teki köşesinde şunları yazdı: "İstanbul'dan bir buçuk saatlik bir uçuşla Ukrayna'nın başkenti Kiev'e vardık. Buradaki program oldukça kısaydı, Cumhurbaşkanı'nın görüşmelerinin ardından plan gece Belgrad'a geçmekti. (Bazılarını bu akış hayal kırıklığına uğratmış olabilir-N.A.)"

Nagehan Alçı'dan imalı Ukrayna yazısı! "Bazıları hayal kırıklığına uğramış olabilir" ile ilgili etiketler Ukrayna Erdoğan gazeteciler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.