Nagehan Alçı'dan, Berat Albayrak kulisi

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifa haberi gündeme bomba gibi düştü. HaberTürk ekranlarında katılığı programda istifa kararına ilişkin konuşan Nagehan Alçı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın söz konusu istifayı kabul etmeyeceğini iddia etti.

Berat Albayrak, Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa ettiğini Instagram hesabından duyururken, konuyla ilgili resmî bir açılama henüz yapılmadı.

Gazeteci Nagehan Alçı HaberTürk TV'de katıldığı Açık ve Net programında, Albayrak'ın istifasına ilişkin, "Beklenen bir karar değil. Şaşırtıcı bir gelişme" dedi.

Nagehan Alçı'nın Erdoğan'ın söz konusu istifayı kabul etmeyeceğini iddia ederek şu şekilde konuştu;

“Beklenen bir karar değil. Şaşırtıcı bir gelişme. Bunu doğrulattım ama Cumhurbaşkanlığı’ndan bir açıklama gelmedi. Cumhurbaşkanı'nın yüzde 90 kabul etmeyeceği görüşündeyim.”

Nagehan Alçı'dan, Berat Albayrak kulisi ile ilgili etiketler Berat Albayrak istifa Nagehan Alçı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.