Nagehan Alçı ve Tanju Özcan canlı yayında birbirine girdi

Mültecilere dolar kuru üzerinden su satışı ve 100 bin liralık nikah ücreti gibi kararlarıyla tepki toplayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Haberturk'te canlı yayına katıldı. Nagehan Alçı ile Tanju Özcan arasında demogoji tartışması çıkınca Özcan, Alçı'yı devre göre pozisyon değiştirmekle itham etti. Eleştirilerin odağındaki iki isim arasındaki diyalog sosyal medyanın gündemine oturdu.

Habertürk'te yayınlanan HT Masa adlı programın bu akşamki konuğu, mültecilere yönelik ırkçı sözleri ve kararları ile kamuoyunun tepkisini çeken Bolu Belediye Başkanı Tanju Ozcan oldu.

Yabancılardan su ücretlerinin dolar kuru üzerinden alınması ve yabancı uyrukluların nikah ücretlerinin 100 bin TL olmasıyla ilgili kararı belediye meclisinden geçen Tanju Okan, Nihal Bengisu Karaca, Ebru Baki, Sevilay Yılman ve Nagehan Alçı'nın sorularını yanıtladı.

Irkçılık tartışmalarının gündeme geldiği programda Habertürk yazarı Nagehan Alçı, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a "Demogaji yapıyorsunuz" deyince Özcan, "Nagehan Hanım, Allah size şöyle bir yetenek vermiş, bana vermediği... Ben düz bir adamım ama siz devre göre pozisyon ve fikir değiştirebilen birisiniz. FETÖ'cüler etkinken FETÖ ağzıyla konuşabiliyorsunuz, hükümet güçlüyken... Ben 2002'den beri aynı şeyi söylüyorum." yanıtını verdi.

Canlı yayındaki bu diyalog sosyal medyanın gündemine oturdu. Kullanıcıların bir bölümü Alçı'ya, bir bölümü Özcan'a tepki gösterdi.

 

Nagehan Alçı ve Tanju Özcan canlı yayında birbirine girdi ile ilgili etiketler Nagehan Alçı Habertürk Tanju Özcan mülteciler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.