Nagehan Alçı ünlü eğitimciyi çıldırttı!

Habertürk ekranlarında yine tansiyon yükseldi... Başrolde ise yine grubun polemikleriyle tanınan yazarı Nagehan Alçı vardı... Alçı sözünü kestiği ünlü eğitimci Cihat Şener'in sabrını taşırdı. Şener, sözünün sık sık kesilmesine "Alın beni yayından!" diyerek tepki gösterdi...

Habertürk’ten Muharrem Sarıkaya’nın moderatörlüğünü yaptığı bir programda pandemi sürecinde eğitim kurumlarının açılmasına yönelik karar ve alınan önlemler tartışıldı.

Programa konuk olarak katılan ünlü eğitimci Cihat Şener, okulların yüz yüze eğitime açılmasıyla ilgili kararın erken alındığı görüşünü paylaşarak, “Geçen sene neredeydiniz? Niye geçen sene önlemeler almadınız da bir Milli Eğitim Bakanı değiştirdik?” dedi.

Şener'in, uzun süredir okulların açılmasını savunan Nagehan Alçı'nın sözünü kesmesine tepkisi ise sert oldu. 

Ünlü eğitim uzmanı, “Müsade ederseniz sözümü kesmemeniz mümkün mü acaba, Kanal sizin nasıl olsa, dikkatimi dağıtmayın. Muharrem bey beni yayından alınız” diye tepki gösterdi.

Nagehan Alçı ünlü eğitimciyi çıldırttı! ile ilgili etiketler Habertürk Nagehan Alçı Muharrem Sarıkaya cihat şener yüz yüze eğitim

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.