Nagehan Alçı köşesinde ne anlatmak istedi? Adeta bir gezi yazısı yazdı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz gezisindeki fotoğrafında yer alan Habertürk yazarı Nagehan Alçı, İmamoğlu'na gelen sert tepkinin en önemli nedeni olmuştu. İmamoğlu'na gelen tepkiler sonrası takınacağı tavır merak konusu olan Alçı ilginç bir köşe yazısı yazdı. Alçı, gelen tepkilere yanıt vermek yerine adeta bir 'gezi yazısı' yazdı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Rize gezisine katılan Nagehan Alçı, İmamoğlu'na sosyal medyada başlayan ve katlanarak büyüyen tepkilerin nedeni oldu. Nedenleri ve sonuçlarıyla Ekrem İmamoğlu'nun Nagehan krizi | Ahmet HAKAN |  Köşe Yazıları

Seçimlerde İmamoğlu'na oy veren ve aralarında ünlü sanatçıların da olduğu binlerce kişi oy verdiğine pişman olduğunu açıkladı. Son zamanlarda adı sık sık Cumhurbaşkanlığı adaylığında geçen İmamoğlu'nun siyasi kariyerinde büyük zedelenmelere yol açan o fotoğraf karesi hakkında bir açıklama beklendi. İmamoğlu'nun gelen tepkiler sonrası verdiği 'Vız gelir tırıs gider' çıkışı ise tepkilerin katlanmasına neden oldu. 

YEDİĞİNİ İÇTİĞİNİ ANLATTI

İmamoğlu ile aynı karede yer alan Nagen Alçı'nın CHP'ye yakın isimlerinin tepkilerine vereceği yanıt da merak konusu olmuştu. Alçı, bugünkü köşe yazısında konuyla ilgili ilginç ifadelere yer verdi. 

Alçı'nın satırlarında geziye neden gittiğiyle alakalı hiç bir düşünceye yer verilmedi. Adeta bir 'gezi yazısı' edasıyla yazılan o köşede Alçı, yedikleri yemekten, bazı kişilerin aç kaldığından ve oturma planından özenle bahsetti.

Bu olaya tepki gösteren binlerce kişi, kafalardaki sorunun cevabını ararken, Alçı'nın köşesindeki detaylar, okuyanlarda şaşkınlık yarattı.

Nagehan Alçı' nın özenle kaleme aldığı 'gezi yazısının' detayları şu şekilde:

Uçakta business sınıfında uçmadıklarını belirten Alçı, Karar yazarı Akif Beki ile en arka sırada oturduklarını, indikten sonra da okul servisi olarak kullanılan minibüslere bindiklerini ve diğerlerinden farklı klasmanda olmadığını söyledi.

 Öğle yemeğinde büyük bir izdiham olduğunu belirten Alçı, "Ekipten birileri bizi o izdihamdan korumak ve Ekrem Bey ile aynı masaya oturtmak için yardımcı oldular. Ancak masanın etrafı öyle kalabalıktı ki Ekrem Bey ilgiden pek de oturamadı. Ben Dilek İmamoğlu’nun çaprazındaydım, Dilek Hanım ile biraz sohbet edebildim ama Ekrem Bey ile fazla konuşma imkanım olmadı. Sonuçta o restoranda herkese aynı şekilde aynı yemek servisi yapıldı ama kargaşadan bazı arkadaşlar aç kaldılarsa bu hakikaten üzücü" dedi.

 YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN LİNKE TIKLAYIN...

 İMAMOĞLU'NA OY VERMEDİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

Nagehan Alçı, geçmiş açıklamalarında da Ekrem İmamoğlu'na oy vermediğini belirtmişti. 

 

Nagehan Alçı köşesinde ne anlatmak istedi? Adeta bir gezi yazısı yazdı ile ilgili etiketler Nagehan Alçı Ekrem İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.