Nagehan Alçı ile Rasim Ozan Kütahyalı'nın Twitter düellosu!

Beyaz TV programcısı ve Güneş gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, eşi Nagehan Alçı'nın katıldığı televizyon programına Twitter'dan müdahale etti. Alçı'nın Ümit Kocasakal ve Ersan Şen ile tartışması sonrası tweet paylaşan Kütahyalı, "Bunlar bizim köpeğimiz. Onlar bize lazım, hoşgörülü ol" dedi. Nagehan Alçı ise eşinin bu sözlerini çok sert bir mesajla kınadı!

Habertürk ekranlarında yayınlanan Açık ve Net programına konuk olan Habertürk yazarı Nagehan Alçı, camide Atatürk'e hakaret edildiği iddiası ile ilgili konuştu.

Programın ilerleyen dakikalarında konuyla ilgili, ceza hukukçusu Ersan Şen ve Galatasaray Üniversitesi Ceza Hukuku Anabilim Başkanı Ümit Kocasakal ile tartışan Alçı'ya eşi Rasim Ozan Kütahyalı sosyal medya üzerinden yaptığı yorumla "destek vermek" istedi.

"BU TİP GİBİLERE İHTİYACIMIZ VAR"

Yaşanan gerginlik sonrası paylaşımlar yapan Kütahyalı, "Nagehan’cım lütfen benim hatırım için hoşgörülü ol. Şu an bizim emrimizde olan, bize hizmet eden, muhalefeti bölen, bizim kontenjanımızla muhalif rolü oynayan bu arkadaş gibiler rejim için çok mühim. CHP’ye zarar verip, bize faydalı olan bu tip gibilere ihtiyacımız var" dedi.

"BUNLAR BİZİM KÖPEĞİMİZ..."

Program sırasında paylaşımlarını sürdüren Kütahyalı, ''Nagehan’cım beni dinlemedin ve beni kırdın. Ekranda sahte Atatürkçülük şovu yapıp sonra Adnan Oktar’ın, PKK’lıların ve FETÖ’cülerin avukatlığını yaparak milyon dolarları indiren bu tipler bize faydalı. Kabaca ifade edeyim: Bunlar bizim köpeğimiz. Onlar bize lazım, hoşgörülü ol" ifadelerini de kullandı.

 NAGEHAN ALÇI: RASİM OZAN'IN ÇİRKİN İFADELERİNİ KINIYORUM

Ancak Rasim Ozan Kütahyalı'nın bu agresif yorumları Nagehan Alçı cephesinde çok farklı yankı buldu.

Kütahyalı'nın yaptığı paylaşımlara yine Twitter üzerinden çok sert bir yanıt veren Alçı, "Rasim Ozan’ın çirkin ifadelerini kınıyorum, paylaştığı mesajın içeriğini de dilini de çok yanlış buluyor ve içinde ismimin geçmesinden üzüntü duyuyorum..." mesajını paylaştı.

Nagehan Alçı ile Rasim Ozan Kütahyalı'nın Twitter düellosu! ile ilgili etiketler Twitter Nagehan Alçı Rasim Ozan Kütahyalı Habertürk Ümit Kocasakal ersan şen
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.