Nagehan Alçı ile Rasim Ozan Kütahyalı boşandı mı?

Posta gazetesi magazin muhabiri Alev Gürsoy Cimin, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın boşandığını öne sürdü. Çiftin, geçen gün sosyal medya üzerinden tartışması da bu iddianın doğru olabileceği görüşünü güçlendirdi. Ancak, Kütahyalı çifti söylentinin gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Güneş gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı'nın, eşi Nagehan Alçı'nın katıldığı canlı yayınla ilgili yaptığı paylaşımlar dün sosyal medyada gündem oldu.

Kütahyalı, hukukçu Ümit Kocasakal ile tartışan eşine "Nagehan'cım beni dinlemedin ve beni kırdın. Ekranda sahte Atatürkçülük şovu yapıp sonra Adnan Oktar’ın, PKK’lıların ve FETÖ'cülerin avukatlığını yaparak milyon dolarları indiren bu tipler bize faydalı. Kabaca ifade edeyim: Bunlar bizim köpeğimiz. Onlar bize lazım, hoşgörülü ol" diye seslendi.

Alçı ise, Kütahyalı'nın bu paylaşımlarına tepki gösterdi. Kişisel Twitter hesabında bir açıklama yapan Alçı, "Rasim Ozan'ın çirkin ifadelerini kınıyorum, paylaştığı mesajın içeriğini de dilini de çok yanlış buluyor ve içinde ismimin geçmesinden üzüntü duyuyorum" diye yazdı.

 "NAGEHAN VE RASİM BOŞANMIŞ"

Bu tartışmanın ardından Posta gazetesi magazin muhabiri Alev Gürsoy Cimin'den Alçı - Kütahyalı çiftiyle ilgili bir iddia geldi. Gürsoy, "Nagehan ve Rasim boşanmış bu arada. Demek o yüzden Twitter’dan tartışıyorlardı" dedi.

İDDİALARI YALANLADILAR 

Bu tweetin ardından Medyaradar'a konuşan Kütahyalı çifti, söylentileri yalanlayarak mutlu aile fotoğraflarını gönderdi. Nagehan Alçı ile Rasim Ozan Kütahyalı boşandı mı?

Nagehan Alçı ile Rasim Ozan Kütahyalı boşandı mı? ile ilgili etiketler Nagehan Alçı Rasim Ozan Kütahyalı boşanma Alev Gürsoy Cimin
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.