Nagehan Alçı, eşi Rasim Ozan'ı savundu!

Habertürk yazarı Nagehan Alçı eşi Rasim Ozan Kütahyalı hakkında çıkan, "Zorla getirme kararıyla mahkemeye götürüldü" haberlerine tepki gösterdi. Alçı, "Medyada birilerindeki ROK takıntısı bitmiyor" diye yazdı

Söz konusu haberlerin "Yalan" olduğunu dile getiren Habertürk yazarı Rasim Ozan Kütahyalı'nın yanında 24 saat polis bulunduğunu, eşinin devlet kararı ile yıllardır korunan bir isim olduğunu vurguladı.

"Daha önce de bizim evin kapısına polisin dayandığı gibi yalanlar yazılmıştı" diyen Alçı'nın yazısının ilgili bölümü şöyle;

"Medyada birilerindeki ROK takıntısı bitmiyor. Dün de Rasim’in polis tarafından yakalanıp zorla mahkemeye götürüldüğü gibi fantastik şeyler yazmışlar. Arkadaşlar, yalan haberin de bir sınırı olur. Siz hayal kurup haber diye yayınlıyorsunuz. Yahu Rasim’in zaten 24 saat polis yanında. Devlet kararı ile yıllardır korunan bir isim.

Daha önce de bizim evin kapısına polisin dayandığı gibi yalanlar yazılmıştı. İstanbul Emniyet Müdürü Sayın Mustafa Çalışkan hemen bu uydurma haberler üzerine sağolsun bizi aramış ve bu yalanlar polis içinden art niyetli birileri tarafından mı servis ediliyor diye araştırma başlatmıştı. Sonra anlaşıldı ki Emniyet ayağında böyle kötücül birileri de yok. Sadece malum gazeteci takımı masa başında uyduruyor. Kara propagandayı da zeka ile yapın lütfen. Bu kadarı hakikaten gülünç oluyor."

 

Nagehan Alçı, eşi Rasim Ozan'ı savundu! ile ilgili etiketler Habertürk Nagehan Alçı Rasim Ozan Kütahyalı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.